Homefront'un ilk notu belli oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CODON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
THQ'nun firma tarihindeki en çok ön sipariş alan oyunu Homefront için, çıkışına kısa bir süre kala ilk inceleme puanı geldi.

1.jpg

The Official PlayStation Magazine İtalya, Homefront'u inceledi ve oyuna 10 üzerinden 9 puan verdi. OPM İtalya inceleme sonunda "2011 yılının en kuvvetli duygusal deneyimlerinden biri" yorumunu yaptı. Crysis 2 ve Homefront ile mart ayı biz oyuncular için oldukça güzel geçecek. Homefront, 15 Mart günü PC, Xbox 360 ve PlayStation 3 için satışta olacak. Ayrıca oyun şu an Metro 2033 hediyesiyle birlikte Steam'de ön siparişte.

Kaynak

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
kim ne puan vermiş bence önemli değil, kişisine göre değişir kimi beğenmez kiminin hayatındaki en iyi oyunudur ben hep böyle düşünürüm ve devam edeceğim :D iyi bence bu oyun :)

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bu puan benim için bir şey ifade etmiyor.Oyuniçi videolardan anladığım kadarıyla sevmeyeceğim ben bu oyunu...

[video=youtube;W3yQUjonthA]http://www.youtube.com/watch?v=W3yQUjonthA[/video]

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
öyle ahım şahım mw2 kadar damga vurmayacağı her halinden belli :D şunu da belirteyim crysis'in yanından geçmek değil c dendiği zaman ortalarda görünemez homefront :dirol: