Home Office bilgisayar tamir format işi

ynsilky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba herkese. Kartvizit bastırıp evlere işyerlerine dağıtsam ve servis yapsam, evlerden işyerlerinden hasta olan pcyi alsam eve getirsem işi bitince geri götürsem kazancım nasıl olur veya olurmu. Test için her türlü parça var elimde anakart vs. gibi. Ve daha önce teknik servistede çalıştım bilgim çok iyidir ayrıca laptop tamirinden flnda anlıyorum kartuşçu ile anlaşmam var dolum gerekirse. Hemde kimse benim ayağıma gelmeyecek ben gidip alcam pcyi fln. Nasıl olur sizce ?

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Merhaba herkese. Kartvizit bastırıp evlere işyerlerine dağıtsam ve servis yapsam, evlerden işyerlerinden hasta olan pcyi alsam eve getirsem işi bitince geri götürsem kazancım nasıl olur veya olurmu. Test için her türlü parça var elimde anakart vs. gibi. Ve daha önce teknik servistede çalıştım bilgim çok iyidir ayrıca laptop tamirinden flnda anlıyorum kartuşçu ile anlaşmam var dolum gerekirse. Hemde kimse benim ayağıma gelmeyecek ben gidip alcam pcyi fln. Nasıl olur sizce ?
ben arada tamirat yapıyorum, işini iyi yapar milleti keriz yerine koymassan kazanırsın sana demiyorum ama çoğu bilgisayarcı yapıyor parça çalıyor değiştiriyor. hem bir müşteri diğer arkadaşlarınada der böyle bir eleman var diye iyi yapıyor falan iyi olur.

ynsilky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende öyle bişey yok işi en iyi şekilde yapar insanlarıda kazıklamam müşteriye en iyi hizmeti veririm. Bi denemek lazım bir şey kaybetmem

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
sen işini namusunla çalmadan çırpmadan yap her şekilde para kazanırsın orasını hiç düşünme :)

ynsilky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağolun peki kart dağıtcam fln zabıtalik bi sıkıntı çıkmaz değil mi?

passkeys

Asistan
Reaksiyon puanı
2
vergi olayına dikkat et sonuçta iş yapıyorsun .bence küçük bi yer açsan telefoncular gibi daha iyi olur müşteri her zaman gelir...

ynsilky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaş 17 olunca o pekde mümkün olmuyor zaten çok para kazanma gibi bir amacımda yok haftalık 100-150 bile çıksa kar benim için

passkeys

Asistan
Reaksiyon puanı
2
hmmm. haftalık 100 tl çıkar ama kendini iyi tanıtman lazım kardeş. bak git bir tamirciyle anlaş kendini tanıtmana gerek kalmaz :D

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Yaş 17 olunca o pekde mümkün olmuyor zaten çok para kazanma gibi bir amacımda yok haftalık 100-150 bile çıksa kar benim için
yaşın ufaksa zaten yap bu yaşlar (tabii benim için de geçerli bu) risk alıncak yaşlar evde senden ekmek bekelyen yoksa gir her işi yap :) hatta çok karnını doyuyurlar orda burda tanıdığın olur senin için ileride büyük iyilikleri olabilecek kişiler olur :) yani senin açından her yönden iyi olur :) bence kesinlikle yapmalısın hatta matbaacıda afiş gibi bastırabilirsin bi slogan altına yaz telefonunu :D 1 telefon yetmez valla bi süre sonra :D

ynsilky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumlar çok motive etti dediginiz gibi evdebenden para bekleyen yok ilk zamanlarda haftalık 100 bile çok iyi

smhcgdm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi de herkez artık bilgisayardan anlar oldu yani kendisi bile anlamasa ailesinde bir anlayan oluyor ve onunla işini çözüyor dikkat ettiysen artık sadece tamirci pek kalmadı ürün satışı ile para kazanmaya bakıyor. Kendimce bilgisayar durumu böyle.

ynsilky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öylede bi arizada her zaman teorik bilgioer yeterli olmuyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Motivasyonunu kaybetmeni istemem ama, işin bir farklı yönlerini de göz önüne alman gerekecek. Bilgisayar onarım, tamir v.s sadece iki tane CD ile yapabileceğin bir iş değil, eminim bunu sen de tahmin ediyorsundur. Elbette sadece sistem kurulumu yapacaksan sorun yok ama eğer ki donanımsal bir problemde, testleri yapabileceğin yedek malzemeler, parçalar olması gerekecek. Sadece bu da değil karşına hiç karşılaşmadığın donanımsal sorunlar çıkacak. Elbette araştırır öğrenebilirsin, bu senin de gelişimi sağlar. Onarım için aldığın bir cihazı sorunu çözmeden geri iade edersen senin için kötü bir intiba ortaya çıkartır.
Tüm bu anlattıklarım ileride karşılaşabileceğin sorunları bilmen içindi. Yoksa elbette ki girişimciliğini destekliyorum. Ben de uzun süre bu alanda uğraştığım için bunları bilmeni ve ona göre hareket etmeni istedim.
Umarım her şey dilediğin gibi olur.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Çok ahlâklı bir davranış olmaz. Diğerleri kira, vergi vs. bir sürü ödeme yaparken sen kazancını kemiksiz cebe atacaksın. (Tabiî devletimizin vergilerimizi ne kadar bizim için kullandığı tartışılır.)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Bilemem artık.
Şikayet edilirsen başın ağrıyabilir, onu da hesaba kat.