Hızlıal(ma), yavaş al

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Özellikle elektronik alışverişlerinizde HIZLIAL.COM a çok dikkat edin. Adamlar ithalatçı olması hasebiyle elektronik ürünlerin çoğunu paralel ithalat yoluyla getiriyor ve Spot olarak satıyorlar. Bilmiyorum hiç spot bir ürünün teknik servisiyle müşerref oldunuzmu :) Hızlıal.com dan onlarca alışveriş yaptım, problemsiz... Ama En son aldığım Fotoğraf makinesinde 7 ay uğraştım ve mahkeme çözdü işi. İllallah ettim. Müşteri hizmetleri diye bir olayları yok. Almayın demiyorum. Alın ama Dua ederek alın :) bir problem çıkarsa bitersiniz :cursing::cursing::cursing:

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Ben birkere alışveriş yaptım.Hoparlör aldım,ürün gayet sağlam ve hızlı sorunsuz teslimat yapıldı.Ama müşt.hizmetleri ile hiç muhattap olmadım...:)

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Geçen biri depodan ibaret içeride de kimse yok diyordu :)

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
samimi söylüyorum. onlarca ürün aldım hızlıal.com dan. ama oluyor işte, problem oluyor, ürün arızalı çıkabiliyor, hoşunuza gitmiyor. bu tür problemlerde artık uğraştığımı görenler, sineye çek, bi bardak su iç falan dediler. Haklı olduğum halde şubat ayında aldığım ürünü 6 ayda iade edebildim.

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bende notebook aldım oradan herhangi bir sıkıntı olmadı, garantisini de teyit ettirdim yani spot felan değil di?

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Benim aldığım SONY DSC W210 Digital Fotoğraf makinesiydi. Odaklanma sensörü arızalı dediler. Makro çekimler Flu çıkıyordu. Tabiri caizse yetkili sony servislerini ayağa kaldırdım. Hani hiç başıma gelmediya, Hızlıal.com'ada güvenim sonsuzdu. Bu sebeple garanti belgesini hiç incelememiştim. Sony Yetkili Servise gönderdim. Bu cihaza bakmıyoruz dediklerinde yaşadığım psikolojiyi tahmin edemessiniz. Resmen mors oldum. İşin ilginç yanı, üründe Spot olmasına rağmen aşırı ucuz değildi. Zaten bende Distribütör ürünü sanarak almıştım. Neden böyle bir sonuca vardığımsa, incelediğim başka ürünlerin altında aynen şu yazıyordu. " Sitemizdeki Sony Digital Fotoğraf Makineleri SONY AURASIA garantisi altındadır." Aynen bu yazıyordu. Hatta sonradanda inceledim. Meğer aldığım ürünün açıklamasında yazmıyormuş :) Ama bu yazı sitenin tamamını kapsadığından Spot ihtimali hiç gelmedi aklıma. BUrdan düştüm tongaya

deephell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de 3 defa alışveriş yaptım bu siteden ama sıkıntısı bol olan bi site.Eğer illa ki buradan alışveriş yapacak iseniz,ürünü almadan önce müşteri hizmetlerinden ürünün barkod veya seri numarasını teyit ettirin öncelikle.Çünkü bu ürünün ellerinde olduğunu gösteriyor neticesinde sorunsuz kargoluyorlar ve cidden en geç ertesi gün ürün elinize geçiyor lakin ürün ellerinde değil ise durumunuz işte o zaman vahim kolay gelsin.

intelhack

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şu ana kadar 2000tlye yakın alışveriş yaptım hiçbir sorunla karşılaşmadım ve hızlıal'dan aldığım canon marka foto makineside serviste sorun çıkarmadı.Ne olursa olsun birşey alacak olayım hızlıal ilk girdiğim sitedir...

Hepsiburada ve diğerleri gibi günlerce bekleme yok.. Müşteri hizmetleriylede muhattap oldum ancak çok anlayışla karşıladılar sorunlarımı ve çözdüler

atakani

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende alışveriş yapıyorum 3 senedir hiç bir sıkıntı görmedim... sizin suçlamanız yanlı olmuş mahkeme tutanağını koyarmısınız görelim ...

madurum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende hızlıal dan alışverş yaptım yapmaz olaydım. 40 tl lik ürüne benzer 20 tl lik bi ürün gönderdiler. hatalı gönderildi dedik.ürünü değişmek zaman alcağını parasını kartta geri yükleyeçeklerini 2-3 gün sürere dediler. 29.04.2011 de aldım tarih 12.05.2011 hala ne ürün ne para karta yüklendi. çevap almaksa tam bir eziyet .Ömrünüzden yiyorlar. sakın bu siteye yaklaşmayın. yada olacaklara katlanacaksınız...

hasanozen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hizlial.com istanbul bilişim gold bunlar çoğu ürünü spot satıyor arkdşm ztn

orh_an

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hızlıaldan 3-4 yıldır alışveriş yapıyorum eskiden biraz ilgisizdiler ancak son zamanlarda bence internetin en dakik ve ilgili alışveriş sitesi oldular,ayrıca spot mal satıyorlar diyenler de sadece atıyorlar,arıza yapan her ürünü tamir ettirdiler, tamir edilemeyen 13-14 ay kullanılmış ürünün de parasını iade ettiler,vakumlu paketini keserek açtığım ve beğenmediğimi bildirdiğim ürünü bile geri alıp parasını iade ettiler.Aldığım her ürün ertesi gün elime ulaştırıldı. ilgisiz ve malı satın aldıktan sonra kimseye ulaşamadığınız hepsiburada.com. onların eline su bile dökemez.hepsiburada com.un ilgisizliği ve malı geri almaması beni deli ettiğinden bunu her yerde yazacağım.

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Perşembe günü telefon sipariş ettim, cuma günü teslim aldım. Çok hızlı. Ayrıca kartların para puanları kullanılabiliyor sistemde. Müşteri hizmetleri tam felaket, tam yarım saat bekledim telefonda. Ancak hızlı mesaj seçeneği ile sorunu iletirseniz en geç 10 dk içinde dönüş yapılıyor.

ebuyusuf

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim de 2 sorum olacak:
Birincisi ,aşağıda gösterdiğim ürünler iki sitede de aynı fiyata, hızlıal mı? hepsiburada mı?
İkincisi Bu mu? yoksa Bu mu?

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
sırf bu siteye has birşey değil türkiye de genel olarak bütün firmalar satış sonrası desteği sıfır denecek kadar alt seviyede yani dua ederek bir ürün almak lazım ki internetten alma konusunda ise hatim indirmek en iyisi.bende gittigidiyordan bi ürün almıştım hala mahkemelik sadecede bu değil birçok olayım var.tavsiyem şu internetten ürün alırken dua edin arızalı çıkmasın yoksa yanarsınız muhattapta bulamazsınız sallarlar.ikincisi ise 2.el ürün almayın garantilide olsa tüketici hakem heyetleri bile kabul etmiyor.daha doğrusu ben ankara oturuyorum çankaya hakem heyeti kabul etmedi 2. el üründe başvuru hakkınız yok.mamak belediyeside kabul etti fakat değişimden yeni cihaz verilecekti kutu içinden eki cihaz çıktı hakkınız yandı 30 işi günü bekleyin dediler karışık yani olay.bende sanayi bakanlığına gittim şikayet ettim belediyeyi sonra gittim tekrar mamak belediyesine biz avukata sorduk 2. el alınmıyo dediler... bende öylemi dedim... sanayi bakanlığına gittim siz inanmazsınız diye ziyaretçi kartının resmini cep elefonumla çekmiştim gösterdim.olay uzunda kısacası almıyolardı dilekçemi bende şöyle dedim.sanayi bakanlığındaki görevli bana dilekçe ver biz belediyeye ihtar veririz dedi bende yok zaten zaman geldi almazsa veririm dilekçe dedim.görevlinin dediği afı onlara dedim dilekçeni almazsa kalem müdürüne çık oda olmadı kaymakama çı oda olmadı bize tekrar gel biz ihtar veririz hadi bakalım o zamanda almasınlar dedi dedim mamak belediyesine aldılar :)) hani avukat 2. el alınmaz demişti.bide kıllık yapıyorlar boş boş oturuyorlar hakka hizmet verecek yanında olacakları yerde.3 ay süresi var 1.5 ay oldu onlar kesin dosyamı en geç gelecek şekilde ayarlamıştır.birde beni tehtit ediyorlar bunun birde makkeme süreci var diyorlar.zarf eksikmiş aldım geldim sonrada şunu dedim hanımefendi biraz önce bei tehtit etmiştiniz bunların hepsini kaydettim size iyi günler dedim bastım çıktım.ama o suratını görmenizi isterdim.o bana yetti mahkemeyi kazanmasamda sorun degil.neymiş 2.el olmazmış neymiş dosyan çok kalınmış.neyse bu işler zor ama sonuna kadar gidin haklı iseniz boş vermeyin.internet alışverişine dikkat edin mümkünse girmeyin

ebuyusuf

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben daha önce hepsiburada'dan alışveriş yaptım hatta nikon l20 makinemin ekranı bozuldu nikon servisi değiştirdi yani bi sorun yaşamadım ama bu aralar hepsiburada hakkında çıkan haberler,sonra alacak olduğum ürünün açıklamalarında hızlıal'ın sitesinde ''interspor garantisi kapsamındadır'' açıklaması varken hepsiburada da sadece ''24 ay garantilidir'' yazıyor olması hızlıal'a yöneltti beni.Eğer fikir verecek varsa bugün almayı düşünüyorum.

ebuyusuf

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben daha önce hepsiburada'dan alışveriş yaptım hatta nikon l20 makinemin ekranı bozuldu nikon servisi değiştirdi yani bi sorun yaşamadım ama bu aralar hepsiburada hakkında çıkan haberler,sonra alacak olduğum ürünün açıklamalarında hızlıal'ın sitesinde ''interspor garantisi kapsamındadır'' açıklaması varken hepsiburada da sadece ''24 ay garantilidir'' yazıyor olması hızlıal'a yöneltti beni.Eğer fikir verecek varsa bugün almayı düşünüyorum.

???