Who is Strong
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
- Brave
- Google Chrome
- Opera
- Microsoft Edge
- Fire Fox
- Vivaldi
16Gb ve üzeri Ram,iniz varsa sorun etmenize gerek yok.Arkadaşlar şuanda kullandığım tarayıcı google chrome artık kullanmak istemiyorum Ram'i resmen sömürüyor önerdiğiniz tarayıcılar hangileridir ?
- Brave
- Google Chrome
- Opera
- Microsoft Edge
- Fire Fox
- Vivaldi
32 GB ram var ama ne kadar arama motorlarına baksam'da hiç biri google chrome gibi iyi eko sisteme sahip değil.16Gb ve üzeri Ram,iniz varsa sorun etmenize gerek yok.
Örnek olarak ben de şu anda 32Gb Ram var ve Google Chrome da 10 sekme açık, 1.5Gb Ram kullanımı var ve en ufak bir sorun yok, dediğim gibi Ram miktarınız önemli.
İşte bu yüzden Google Chrome kullanıyoruz, 32Gb Ram ile hiç kendinize dert etmeyin, bilgisayarın keyfini çıkarın. ?32 GB ram var ama ne kadar arama motorlarına baksam'da hiç biri google chrome gibi iyi eko sisteme sahip değil.
Bilgilendirdiğiniz ve yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.İşte bu yüzden Google Chrome kullanıyoruz, 32Gb Ram ile hiç kendinize dert etmeyin, bilgisayarın keyfini çıkarın. ?
opere GX kullanıyordum ama profil geçişi maalesef yok google chrome da böyle bir özellik olduğu için mecbur kullanıyorum ama bu özellik brave'de var mı sizce brave nasıldır ?Ben alışkanlıklardan dolayı Mozilla Firefox kullanıyorum.
Ama hız olarak Opera GX çok iyi diyenler oluyor hep duyuyorum.
Ama hız olarak Opera GX çok iyi diyenler oluyor hep duyuyorum.
Brave daha hızlı ve daha güvenli.Peki Brave ve Chrome arasındaki fark nedir yada hangisini önerirsiniz ?
Ram var ama sonuçta yoruyor diye düşünüyorumChrome. En iyisi. 32GB raminiz varsa düşünmenize gerek yok böyle şeyleri.