• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Soru Hızlı Web Browser

Who is Strong

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
  • Brave
  • Google Chrome
  • Opera
  • Microsoft Edge
  • Fire Fox
  • Vivaldi
Arkadaşlar şuanda kullandığım tarayıcı google chrome artık kullanmak istemiyorum Ram'i resmen sömürüyor önerdiğiniz tarayıcılar hangileridir ?

• Brave
  • Google Chrome
  • Opera
  • Microsoft Edge
  • Fire Fox
  • Vivaldi
Arkadaşlar şuanda kullandığım tarayıcı google chrome artık kullanmak istemiyorum Ram'i resmen sömürüyor önerdiğiniz tarayıcılar hangileridir ?
16Gb ve üzeri Ram,iniz varsa sorun etmenize gerek yok.
Örnek olarak ben de şu anda 32Gb Ram var ve Google Chrome da 10 sekme açık, 1.5Gb Ram kullanımı var ve en ufak bir sorun yok, dediğim gibi Ram miktarınız önemli.

16Gb ve üzeri Ram,iniz varsa sorun etmenize gerek yok.
Örnek olarak ben de şu anda 32Gb Ram var ve Google Chrome da 10 sekme açık, 1.5Gb Ram kullanımı var ve en ufak bir sorun yok, dediğim gibi Ram miktarınız önemli.
32 GB ram var ama ne kadar arama motorlarına baksam'da hiç biri google chrome gibi iyi eko sisteme sahip değil.

Ben alışkanlıklardan dolayı Mozilla Firefox kullanıyorum.

Ama hız olarak Opera GX çok iyi diyenler oluyor hep duyuyorum.

Ben alışkanlıklardan dolayı Mozilla Firefox kullanıyorum.

Ama hız olarak Opera GX çok iyi diyenler oluyor hep duyuyorum.
opere GX kullanıyordum ama profil geçişi maalesef yok google chrome da böyle bir özellik olduğu için mecbur kullanıyorum ama bu özellik brave'de var mı sizce brave nasıldır ?

firefox zırt pırt güncelleme deyip ayarları bozuyor veya rahatsızlık veriyor, sırf bu yüzden kendisini silip attım. brave daha iyi...