Hızla kilo alma sorunu hakkında...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Arkadaşlar merhaba,

Başlıktada belirttiğim üzere hızla kilo aldığımı fark ettim. Hareketsiz bir mesleğe sahip oldğum için ve bulunduğum yerde spor aktiviteleri olmadığı için hızla kilo almaya başladım. Önceleri pek ciddiye almadım ama şuan 105 kilo olmuşum boy 1.83 tabi yapısal kemik iriliği ve hazım sorunuda var bunlarda bir etken ama en azından 15 kilo fazlam olduğunu düşünüyorum ve bu konuda bilgisi olan aradaşların tavsiye ve önerisini bekliyorum.

Hepinize teşşekürler, iyi forumlar...

kral_024

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende oturarak çalışıyorum ve senin boyundayım kullanmanı tavsiye edeceğim bir iki şey var en azından ben etkisini gördüm nurs lokman hekim den aldım adını unuttum iyi mi :) heh myslimmer 9 karışım bitki çayı ayrıca acıçehre diye bir ürünleri var cırcır yapıyor ama bu şekilde yaşları dışarı atıyor temiz 1 ayda 5 kilo kaybım oldu denemeni tavsiye ederim internette de siteleri var sanırım bitkideresi diye bi bak derim.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bir ara kilo alma sebeplerine baktim ozellikle ekmek ve seker ipe cok yagli yiyecekler kilo sebebi sportif bir insan yagli yese bile o kasa donusur ancak malesef siz mesleginiz geregi de oturdugunuz icin direk kilo olarak geliyor ekmek seker kullanimini azaltin cok yaglilardan uzak durun mumkunse gunde 2 saat yürüyün kilo vermeye başlarsınız diye düşünüyorum tabi kendim bunu uygulayabiliyor muyum yok :D

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Bende oturarak çalışıyorum ve senin boyundayım kullanmanı tavsiye edeceğim bir iki şey var en azından ben etkisini gördüm nurs lokman hekim den aldım adını unuttum iyi mi :) heh myslimmer 9 karışım bitki çayı ayrıca acıçehre diye bir ürünleri var cırcır yapıyor ama bu şekilde yaşları dışarı atıyor temiz 1 ayda 5 kilo kaybım oldu denemeni tavsiye ederim internette de siteleri var sanırım bitkideresi diye bi bak derim.

Bir ara kilo alma sebeplerine baktim ozellikle ekmek ve seker ipe cok yagli yiyecekler kilo sebebi sportif bir insan yagli yese bile o kasa donusur ancak malesef siz mesleginiz geregi de oturdugunuz icin direk kilo olarak geliyor ekmek seker kullanimini azaltin cok yaglilardan uzak durun mumkunse gunde 2 saat yürüyün kilo vermeye başlarsınız diye düşünüyorum tabi kendim bunu uygulayabiliyor muyum yok :D

Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için teşekkürler... Sanırım bir diyetisyene gidip hem muayene olacam hemde bir diyet programı hazırlayacam en akıllı çözüm bu, kilo verim derken sağlığımdan olmak istemiyorum.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
karatay diyeti kitabına bir bak derim.

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
karatay diyeti kitabına bir bak derim.

O kadın bir şovmen gözümde, ben öyle düşünüyorum... İnsanların kilosu değilde para peşinde gibi yani illaki kazanacak ama ne bilim diyet diyince her yerde o var...

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
O kadın bir şovmen gözümde, ben öyle düşünüyorum... İnsanların kilosu değilde para peşinde gibi yani illaki kazanacak ama ne bilim diyet diyince her yerde o var...
o kısmını bilemem. ama içinde güzel bilgiler gördüm. sağlıklı yaşamak için filan. bir de taş devri diyeti diye bişey varmış. adları gibi diyet kitabı değiller yanılmıyorsam.

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
o kısmını bilemem. ama içinde güzel bilgiler gördüm. sağlıklı yaşamak için filan. bir de taş devri diyeti diye bişey varmış. adları gibi diyet kitabı değiller yanılmıyorsam.

İlgin için teşekkürler... Göz atmakta fayda var :)

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
ne demek. aynı dertlerden muzdarip sayılırız. tecrübeleri paylaşırsan bizler de faydalanırız.

Hocam şimdilik pek bir bilgim yok ama şöyle bir söz okumuştum...

Kahvaltını kendine sakla, öğle yemeğini dostun ile paylaş ve akşam yemeğini düşmanına ver...

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Hocam şimdilik pek bir bilgim yok ama şöyle bir söz okumuştum...

Kahvaltını kendine sakla, öğle yemeğini dostun ile paylaş ve akşam yemeğini düşmanına ver...
burada arada bende dediydim :) ama bende bilirim bu sözü. ama malesef şartlar şu anda pek el vermiyor. kahvaltı öyle böyle geçiyor. püskevit + kahve filan :D

öğlen iş yerinde bişeyler. bazen yemek bazen meyve, akşam evde ne bulursak. bekar evi olunca durum değişik. bazen çorba bazen konserve vs vs.

önce evlenmek lazım. o zaman yemekler düzene girecek :D

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
burada arada bende dediydim :) ama bende bilirim bu sözü. ama malesef şartlar şu anda pek el vermiyor. kahvaltı öyle böyle geçiyor. püskevit + kahve filan :D

öğlen iş yerinde bişeyler. bazen yemek bazen meyve, akşam evde ne bulursak. bekar evi olunca durum değişik. bazen çorba bazen konserve vs vs.

önce evlenmek lazım. o zaman yemekler düzene girecek :D

Sabah kavlatı yok öğlen iki dilim ekmek ve yemek salata pilav artık menüde ne varsa sonra akşam karışık yumurtalı pide :D eee olduk 105 kilo ! ah ah bugün yediğin pideler miydi o ? :D

Big-ronii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaglar yada şekerler kasa dönüşmez bırakın şu cehaleti yıl olmuş 2020 hala neler konusuyoruz biraz kendimizi geliştirelim arkadaslar ,bazıları spor salonuna giriyor ,direk soyledikleri hocam ben senin kadar kas istemiyorum yaz geliyor 2 ayda sixback istiyorum ama senin gibi olmak istemiyorum yahu karsındakı adam 20 yıldır o işi yapıyor ve özel besleniyor takviye alıyor sen tarhana corbası ile bırqk kas yapmayı forma bile giremessin yani arkadaslar yok yag yerim kas yaparım yok şekeri keserim zayıflarım boyle bişey yok bu işin belli baslı kuralları var yaparsan sonuc alırsın yapmassan bi işe yaramaz spor salonu gidip amele gibi calısmak bi işe yaramaz .
Mesaj otomatik birleştirildi:

White-dragon-labs.com bu ürünü kas olarak kilo almak için kullana bilirsiniz yan etkisi yok
6BAFDFE9-A8F6-44EE-9FCE-51B6DD925ECC.jpeg