Hız gene aynı yazıklar olsun sana ttnet !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alp_45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alp_45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnet temsilcisi burlardaysanız şu konuyla bi ilgilen 1 mayıs oldu hız gene aynı yazzıklar olsun hizmet 0
akk saçmalıyla internetin içine ettiniz hani hız düzelcekti buraya 3.yazışım 1 ay az kaldı he tek tek kullanıcılarınızı kaybedeceksiniz!!!!!!

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
elektriğini kes bi 5 saniye, olmazsa ara 4440375'i

alp_45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elektriğini kes bi 5 saniye, olmazsa ara 4440375'i

teşekürler oldu şu akk saçmalığı inş biter mayısı dört gözle bekler olduk ama burası türkiye burda her şey olur çok teşekürler konu kapatabilirsiniz ama 1 ay kaldı sabır kaybettiklerinde kullanıcılarını o zaman anlarlar akk yi :)

Bthnkdgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yine iyisiniz. türk telekom görevlileri nette bile yardim ediyo. sorun olsa 1-2 güne gelip bakiyolar.

almanyada interneti actirmam 3 ay sürdü. bir sorununuz olsa telefon aciyosunuz randevu almaniz lazim en az 1 hafta. bir teknik sorunda tekniker 3 hafta gelmedi :D hep bir bahane bulup. burda interneti telekom satar türkiyedeki gibi ama telekomdan almadiysaniz teknikerler gelmemek icin heryolu dener :D Türk telekomun tek sorunu hiz emin olun hizmet bakimindan avrupadan daha iyi

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
türk telekom çalışanları mallarını övmek için yapılanları görmüyorlar galiba.. geçenlerde tanıdığım bir türk telekom görevlisine bu akk işini ne yapacağız dedim ilk önce o ne dedi sonra yok öyle birşey dedi çok komik ayrıca kendisi de 16 mbiti 30 lira ya kullandığını söyledi... süperonline'ı övdüm bir aşşağıladı bi aşşaladı görseniz sinir krizi geçirirdiniz...

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
:hammer::hammer::hammer:
1924799982.png

Modemi yeniden başlattım sonuç:

1924806612.png

Aferin akıllı olun :laugh:

Ama neden B aldım??? Eskiden A+ alırdım, A alırdım.Demek ki ülke genelinde ya da dünyada hız artmış.