Hız Düşüklüğü

Sweet 16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum ama forumda yeniyim kusura bakmayın.

Turkcell Superonline kullanıyorum fakat hızım günün bazı saatlerinde (belli saatlerde değil) 0.50 Mbps'e kadar düşüyor. Kaç kere aradık ettik kanal değişiminden başka bi' şey yapmadılar ama kanal değişimi sorunu 1-2 günlüğüne çözüyordu her seferinde. Asıl konu ise şu, sorunun Zyxel WAP-3205 modeli Access Point'ini kullanıyorum. Universal Repeater modunda, fakat ben onu USB Dongle gibi kullanıyorum yani bu aleti kabloyla masaüstü bilgisayarıma takıp bağlantıyı sağlıyorum. Yetkililer bu aletin sinyali bozuyor olabileceğini söylediler, eve de çağırdık hep bu aleti suçladılar. Sorun ne olabilir ya da ne yaparsam bu hız düşüklüğünden kurtulurum, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

faiksafa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
USB Dungle ya da Access Point olarak kullanmaktansa imkanın varsa Ethernet kablosu ile bağlantı kur daha rahat bağlanrsın bir de sorun sadece Kablosuz da mı yaşanıyor Kablolu denedin mi hiç? Modemin markası ne?

TabletPcV

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hız Düşüklüğü Usb Kablosuna Benzer bi Kablo Var wiRELESLE bİLGİSAYARA bağlı onu çek 1 tane pech Kablosu WİRELESLE MODEME bağlı olsun 1 tane pech kablosunu virelesle bilgisayara bağlı olsun görürsün