Hız düşmesi ..!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emreww
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emreww

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun aleyküm arkadaşlar sorun şu ; netim 8 mpbs ama aktarım hızım yani dowload hızım 117 geçmiyor 117'i arkadaşım 3 kişi kullanıyor interneti aktarım hızı 900 sizce bu neden kaynaklanıyor olabilir öneri ve çözümleriniz varsa çok makbule geçer ????

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
3 kişi ayni interneti kullanıyor onlarınki hızlı seninki yavaş? Doğru mu anladım?

harun.arslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selamun aleyküm arkadaşlar sorun şu ; netim 8 mpbs ama aktarım hızım yani dowload hızım 117 geçmiyor 117'i arkadaşım 3 kişi kullanıyor interneti aktarım hızı 900 sizce bu neden kaynaklanıyor olabilir öneri ve çözümleriniz varsa çok makbule geçer ????

Download yaptığın siteye göre de değişir.

Mesela ubuntu sitesinden bir şey indirirken 50-200 arası değişir.
Pardus dan indirirken 800 küsürleri bulur.

Bir de sitenin yoğunluğundan. Ubuntu çok yoğun, pardusu meşgul eden ise az.

işletim sistemi veya ram gibi unsurların etkisi az olmalı.

DeepLune

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ttnet müşteri hizmetlerini ara azıcık azarla ondan sonra hızlanır bende 3 kişi kullanıyorum şu anda 700 Kbs ile indiriyorum :)

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
evet abi onların ki hızlı benimki yavaş birde 8 mbps kullanıyorum anlamadım valla ?? :S
Eğer onlar dosya indiriyorsa internet hızınız paylaşılır. Ona daha fazla hız gider sana daha az. Onlar dosya indirmez sen indirirsen senin hızın yükselir onların düşer. Böyledir yani. :)

satasbana

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tt net i arayıp azarlamazsan olcak iş değil, ilk sınırsız internete geçtiğimde sürekli adsl de kopmalar yaşıyordum hiç bir şey indiremiyor hiç bir şey oynayamıyordum 4-5 gün tt net i arayp sürekli şikayette bulundum . en sonunda babam aradı sizin verdiğiniz hizmete dedi falan filan... . 2 saat sonra internet hızı jet gibi oldu 25gb kota aşımından sonra bile 4 mbt internet 25 mbt i aşmadığımda 8mbt kullanıyorum

ayrıca download hızları indirilen sitelere göre değişkenlik gösterir sitenin verdiği hız mesala premium üyeye farklı verir normal üyeye farklı verir
genede arayıp azarlamakta fayda var -

not : fazla üstlerine gitmeyin sonuçta ordakilerde ekmek parası kazanmaya çalışan santralistler