Hız - Bağlantı Birsürü Sorun [?]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vol~
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vol~

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekli dosyayı görüntüle 7004

2011 yılında bir yerin santrale uzaklığı 4km olurmu ya?3 gündür müşteri hizmetlerini arıyorum bağlantım kopuyor,hızım çok düşük bu bana yetmiyor diyorum ama onlar hızımı düşürüyor.
Artık buradan bir destek bekliyorum.Burdanda bir sonuç çıkmazsa direk kapatacağım.
Turkcell VINN'la bağlanıp 1.30 yerine 3Mbit hız alırım daha iyi.

emreaydin42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haklısın.. bende santrale 3 km uzaktayım. bende de aynı sorun var. ttnete sorunca santrale uzak olduğunuz için hızlı değil falan diyolar.

vol~

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haklısın.. bende santrale 3 km uzaktayım. bende de aynı sorun var. ttnete sorunca santrale uzak olduğunuz için hızlı değil falan diyolar.
Öyle işmi olur ya bende aynı parayı ödeyeceğim başkasıda sırf onun evi santrale yakın diye o daha hızlı internet kullanacak varmı böyle adaletsizlik?

emreaydin42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
normalde 8 mb lik tarife kullanıyorum ama ben sadece 0,8 mb alabiliyordum. geçen aradım tekrar ttneti yine aynı şey .santrale uzaksınız falan. en sonunda dayanamadılar 2 mb yaptılar hızımı.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
santrale uzak lafları sanırım kaçış yolu ttnet için. Santrale uzaksınız ondan düşürdük diyip işin içinden sıyrılmak daha kolay sanırım. Santral uzakmış nabalım diyorsunuz mecburen elden ne gelir:) Bugün 8mb tarifeye geçtim ama korka korka acaba bir sıkıntı olurmu eski sorunsuz 1mbit bağlantımı ararmıyım diye. Smile ADSL kullanıyorum santral uzaklığınız 2700mt sorunsuz bağlanısınız dediler ama sonuçta aynı altyapı insan düşünmüyor değil...

vol~

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
santrale uzak lafları sanırım kaçış yolu ttnet için. Santrale uzaksınız ondan düşürdük diyip işin içinden sıyrılmak daha kolay sanırım. Santral uzakmış nabalım diyorsunuz mecburen elden ne gelir:) Bugün 8mb tarifeye geçtim ama korka korka acaba bir sıkıntı olurmu eski sorunsuz 1mbit bağlantımı ararmıyım diye. Smile ADSL kullanıyorum santral uzaklığınız 2700mt sorunsuz bağlanısınız dediler ama sonuçta aynı altyapı insan düşünmüyor değil...

Burdanda bir destek gelmezse değişcem zaten