Hitman

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
<br /><br />Arkadaşlar Hitman filminden geldim.Harika..Açıkçası bu kadar güzel olabileceğini tahmin etmiyordum.Hele bide Ajan 47'yi canlandıran oyuncuyu pek yakıstıramamıstım ama filmi izleyince gecekten bu adam Hitman dedim...Bide yaklasık 10-15 dakıkalık bi bölümüde İstanbul'da geçiyor.Gururumu kabarttı.Hitman'le, rus kız pazarda yürürken bizim Türklerin bakışları çok güldürdü beni.<br /><br />Herkese öneririm...<br /><br />http://www.youtube.com/watch?v=-u4klw9Bsro

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Güzele benziyor ama yinede jason statham daha iyi olurdu diyorum ben.

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Filmi izleyenlerdenim
Hani güzel bi film çıksada gitsek dersiniz ...örnek verirsiniz yaa ..o tarzdan bi, film ;)
Teşekkrüler paylaşım için

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Arkadaslar film gercekten cok guzel.Cok iyi uyarlamıslar.Filmi izleyin bana hak vericeksınız.Ayrıca bende Vin Diesel ve Jason Statham'ın daha cok yakıstıgını dusunuyodum ama filmi ızleyınce gercekten bu adamdan baska birisi HITMAN rolune bu kadar yakısamazdı dedim.Kafatası ve yüz hatları tamamen oyundaki HITMAN'le aynı sekılde...

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
doğrudurda hani taşıyıcı filmi vardıya orada jason stathamı aynı hitman gibi yapmışlardı işte bagajdan takım elbisesini falan hep hazır bulundurması duruşu falan ama öyle diyosan vardır bi bildiğin sonuçta izlemişin filmi :D

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Dostum bana güven :D ;D ;)

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bak karışmam ama beğenmezsem jason statham oynayacak :D

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
ok ok

Sen izlede ondan sonra gel buraya ;D

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
çok merak ediyorum bu filmi :S

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Jason Statham oynasaydı sinemasına giderdim, bu eleman amatör gelmiş biraz sanki :S

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
online destek dedi ki:
Jason Statham oynasaydı sinemasına giderdim, bu eleman amatör gelmiş biraz sanki :S

Dostum ben sinema konusunda cok acımasızca eleştiri yaparım.Timothy Olyphant zaten yeni bir oyuncu değil.Bir çok filmi var.Tecrübeli bir oyuncu.Film gercekten harika.İzleyin eğer beğenmezsesniz sinema parasını ben geri vericem ;D

Sadece filmdeki eskort kız için bile izlenir bu film :D ;D

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
oBsCuR HoMmE dedi ki:
online destek dedi ki:

Dostum ben sinema konusunda cok acımasızca eleştiri yaparım.Timothy Olyphant zaten yeni bir oyuncu değil.Bir çok filmi var.Tecrübeli bir oyuncu.Film gercekten harika.İzleyin eğer beğenmezsesniz sinema parasını ben geri vericem ;D

Tamamdır güzel insan zati filmin temposuna sözüm yok,ama gel görki ben bu elamanı fimlerinde çocuksu buluyorum..

Ama söz senin için izleyeğim ;)

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
SDN'den büyük hizmet Hitman'i izleyin beğenmezseniz Obscur'dan paranızı geri alın :D