Hit dans müzikleri radyosu

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
24 saat hit dans müziklerinin yer aldığı romanyadan yayın yapan hit dans müziği radyosunu blogumdan dinleyebilirsiniz.bu müzikleri başka yerde bulmak neredeyse imkansız uzun zaman aramalar sonucu belirlenmiş bir radyo bloga eklendi beğeneceğinizi umuyorum. hepsi birbirinden iddialı beyne müspet sinyaller gönderen bir radyo mutluluk artırıyor. radyodan total recorder programıyla kayıtlar yapın mp3 playere ekleyin dışarda yürüyüş yaparken büyük motivasyon sağlıyor dinlerken bu müzikler.blogdaki radyomda iddialıyım kesinlikle daha iyi bu tarzda radyo yok uzun uğraşlar sonucu elemelerim sonrasında bulduğum radyoyu bloguma ekledim.biliyorsunuzdur romanyalılar dans müzikleri enerji veren müziklerde bu konuda çok iddialı çalışmalar yapıyorlar.

http://plakevi.blogspot.com/

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Sadece dans müziğinde kalsa iyi ama hep elektro house a kayıyor ve bu beni deli ediyor :)

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
elektro house pek yokki :) biraz dinlenirse müziklerin çok kaliteli kıpır kıpır olduğu anlaşılır.inanın çok beğeneceksiniz radyoyu ,blogumdan 684 içerik sildim google'ye sinirlendim 684 tane tüzde yüz hepsi değerli bilgilerin olduğu özgün konular açtım en fazla baktığımda 5 -6 online görüyordum topalmda 300-400 kişi giriyor ama o bilgilere göre google'nin benim bloguma en az aynı anda 100 online getirmesi lazım fakat yapmadı bende içeriklerimi sildim hem googleye hem kendimi cezalandırdım blogu dans müzikleri merkezine çevirdim :) bir kaç bad müzik çıka bilir ama onun dışında ritm insanı hareketlendiriyor.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
:)
Önceleri dinlerdim.Ama şimdi pek dinlemiyorum dans müziği.Arada eskilerden açıyorum bikaç tane:)Pop dans house filan gerçekten sarmıyor :)

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
- :) düşüncelerimi dağıtmam gerekiyor bu müzikler faydalı oluyor ayırca pan flute radyosu arıyorum bilginiz varmı.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Pan flute radyosu bilmiyorum.Sanırım oda yavaç ve dinlendirici bir tür. Ama onun yerine ney dinletisi yada chillout öneririm :)

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
ney radyosu var mı en iyi chillout radyosu hangisi yardımcı olabilirmisin.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Ney radyosu bilmem varmıdır ama ben sana "Sufi Music Of Turkey Vol. 2" albümünü öneririm.
Chilloutta Vegaturkun işi :) Gelsin memnuniyetle yardımcı olur parça ve radyo konusunda :)