Soru Hisse senedi

Kafamkarmas1k

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar selam

Döviz ve Coin platformlarını epeydir kullanıyorum ve yatırımlar yapıyordum. Biraz da bankalar aracılığıyla hisse senetlerine kaymak istiyorum ama en az komisyon hangi banka alır en iyisi hangisidir ve en geniş portföy hangisinde bilmiyorum. Akbank ve Yapıkredi önerildi bana. Yardımcı olurdanız sevinirim.

Batuhan Sertol

Asistan
Reaksiyon puanı
489
Selamlar,

Bir süre önce Türkiye'de hizmet vermeye başlayan ve 1 TL ile bile yatırım imkanı sunan Midas'ı kullanıyorum ben. NASDAQ ve Türk Hisse Senetlerine yatırım imkanı sunuyor. Komisyon konusunda bir sıkıntı yaşamadım. Genel olarak kullanışlı ve düzgün bir uygulama gibi görünüyor. Bankalar aracılığıyla hisse senedi yatırımı yerine şimdilik Midas'ı tercih ediyorum.

Kafamkarmas1k

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Selamlar,

Bir süre önce Türkiye'de hizmet vermeye başlayan ve 1 TL ile bile yatırım imkanı sunan Midas'ı kullanıyorum ben. NASDAQ ve Türk Hisse Senetlerine yatırım imkanı sunuyor. Komisyon konusunda bir sıkıntı yaşamadım. Genel olarak kullanışlı ve düzgün bir uygulama gibi görünüyor. Bankalar aracılığıyla hisse senedi yatırımı yerine şimdilik Midas'ı tercih ediyorum.
Bende yurt dışı hisselerine takılıyorum ama bankalar da yok sanırım tesla vb.