Whisper1907
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 24

Yönetici Tamer Kıran, yabancılardan en az para alan Hilberte 1 milyon 250 bin Euroluk ücretini indirmeyi önerdi. 1 milyon Euroya Evet diyen Almanın sözleşmesi 2 yıl daha uzatılıyor.
Beşiktaşta futbol komitesi oyuncularla tek tek görüşüp sözleşmelerin indirilmesini talep ederken komite başkanı Tamer Kıran, Almanyadan bir iyi bir de kötü haberle geldi. Almanyada Roberto Hilbert ve Fabian Ernst ile buluşan futbol komite başkanı Tamer Kıran bu oyuncular ve menajerleriyle yaptığı anlaşma sonrası İstanbula önceki akşam döndü.
Fabian Ersntin indirim teklifini kabul etmemesi üzerine rotayı Roberto Hilberte çeviren Tamer Kıranın, Alman futbolcunun yıllık 1 milyon 250 bin Euroluk ücretini 1 milyon Euroya indirmesiyle rahat bir nefes aldı. Samet Aybabanın takımda kalmasını istediği yabancılardan biri olan Hilbertin sorun çıkarmaması üzerine Kıranda Hilberte jest yaparak sözleşmesini iki yıl daha uzatma teklifi götürdü.
HER ŞEY PARA DEĞİL
Kıranın, Çok zor bir dönemden geçiyoruz. İndirim teklifimizi bazı arkadaşlar kabul ediyor bazıları etmiyor. Edenlere çok teşekkür ediyoruz. Senin bu yaklaşamına karşılık biz de seninle uzun yıllar çalışmak istiyoruz. Sözleşmeni kabul edersen uzatmak istiyoruz dedi.
Hilbert de, bu teklife, Ben İstanbul ve Beşiktaşta çok mutluyum. Kulübün yaşadığı sorunları biliyorum. Bana düşen görev neyse yaparım. Bu nedenle ayrılmayı düşünmüyorum. Her şey para değil demesi Kıranı çok mutlu etti.
Takımda yabancılar arasında en az parayı alan isimlerden biri olan Hilbertin bu davranışı takdir görürken yeni sözleşme de Alman oyuncunun alacağının kademeli olarak artacağı belirtildi.
AMK Spor Gazetesi