• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Hido'lu Magic zaferle başladı!

emubaltaci

Rektör
Emektar
haber_ic_148018.jpg

NBA'de Doğu Konferansı Finali ilk maçında Orlando Magic, Cleveland Caveliers'a konuk oldu. Cleveland'daki Quicken Loans Arena'da oynanan ilk maçta beklenenin aksine Magic fırtınası eserken Florida ekibi 15 sayı geriden geldiği maçta LeBron'lu ev sahibini 107-106 devirdi ve durumu 1-0 yaptı. Amerika'da yapılan anketlerde ve spor basınında serinin favorisi olarak Cleveland Caveliers gösterilirken, ilk maçta Magic'in Cavs'i deplasmanda devirmesi "Magic (Büyü) devam ediyor", "LeBron da Magic'e (Büyü'ye) son veremedi" gibi başlıklar atarak Orlando Magic'i övdü.

107-106 ile tek sayıyla gelen zaferde, Orlando Magic'den 30 sayı kaydeden Dwight Howard, 22 sayı kayededen Lewis ve 15 sayı kaydeden Türkoğlu galibiyeti getiren isimler oldu.

İkinci yarıda milli basketbolcu Hido'nun yönlendirdiği hücumlarda, Howard'ın kaydettiği kritik sayılar ve ilk yarıda zayıf kalan ancak 3 ile 4. çeyrekte ortaya çıkan Lewis'in performansları bu galibiyette kilit rol oynadı. Hido 41 dakika süre aldığı mücadelede, 15 sayısının yanı sıra tam 14 asist yaparak bu alanda kariyer rekoru kırarken muhteşem bir maç daha çıkarttı. Magic'te maça bench'den başlayan Pietrus'un 13 ve Alston'ın da 11 sayı kaydetmesi Cavs karşısındaki galibiyetin diğer önemli detaylarıydı.

Maçın favorisi gösterilen ve Magic karşısında tutunamayarak seride 1-0 geriye düşen Cleveland Caveliers'da LeBron James'in 49 sayılık harika performansı tek başına yetmezken, Williams 17, Varejao 14, West 11, Ilgauskas da 10 sayıyla maçı tamamladı. Bu arada 10 sayısını 10 ribaundla destekleyen Ilgauskas Cavs'de double double yapan tek isimdi. LeBron ise 49 sayısının yanı sıra 8 asist, 6 ribaundla maçı tamamladı.

Kaynak

ntvspor.net ten maçın özetini izledim. hido gerçekten müthiş oynamış hele yaptığı asistleriyle maçı rashard lewis ile kazanmış diyebilirm.bir de howard ile yaptığı alley oop şar mükemmeldi. böyle devam hido!

maçı zor aldılar 1 sayı fark ile inşallah 2-0 yaparız da hidayetli orlandoyu finalde görürüz.

Maçı canlı seyrettim, iyiki de seyretmişim. İlk yarı 15 sayı geri düşünce moral bozulmuştu ama ikinci yarı müthiş oynadılar...

Çıkan haberlere baktım ama LeBron'un maç sonunda kanayan dizi ve ayağının üzerine zor basmasıyla ilgili bir bilgi bulamadım, haberi olan var mı?

İlk yarı sahada Cleveland, ikinci yarı ise Orlando vardı.

Süper bir maçtı. Üzüldüm valla kaybettiğimiz için.

Şu son topu iyi kullansalardı Cleveland almıştı maçı.

LeBron, Hidayet ve Howard muhteşemdi.

LeBron ile ilgili bir haber yok. Büyük ihtimal sorunu fazla önemli değil.

Maçın özeti...

[SDNTV3]http://video.ntvmsnbc.com/Assets/Videos/FlvFiles/0000004579.flv[/SDNTV3]

hidonun değerinin bilinmesi lazım nba deki bir çok oyuncudan daha iyi oynuyor ama all stara bile almadılar

maçı canlı izletim arklar kimse orlandonun müthiş oynadığını söylemesin .Cv de kimse oynamadı lebron dışında .Evet bu maçı orlando aldı çünkü sabırlı oynadılar.son bölümde aldılar maçı ama diğer maçların böyle geçmesini beklememk daha iyi. Cv birazcık takım gibi oynarsa Orlando direnebilri mi bilmiyorum.