Hidemyass vpn pro yardım lutfen?

ESlNTl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhabalar arkadaslar oncelikle herkse kolay gelsin ben simdi bi uygulama icin hilesini buldum ve bunun icin vpn tarzi pro lazimdi hidemyass vpn pro aldim gayet guzel fena degil ama benim istedigim simdi bu proyu tek bir browser icin kullanma sansim yok mu bunu nasil yapabilirim mesela bende explorer internet firefox chorome ve opera var şimdi bu vpn yi sadece firefox da yapmak istiyorum diğer browserdarda normal internet hızımı kullanmak istiyorum malum vpn kullanınca uzak bir eyr icin internet cok yavaslıyor bu konuda yardımcı olursanız ok makbule gecer simdiden tesekkurler

Reaksiyon puanı
2,148
Sadece firefoxta istiyorsan Anonymox eklentisini kullan gerek yok ki vpn'ye falan. Siteye özel bile yapabilirsin.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
vpn kullanmak istemediğiniz tarayıcıda
Seçenekler - Gelişmiş -- Bağlantı ayarları
altında vekil sunucuları yapılandırma kısmından Vekil Sunucu Yok u seçmeniz yeterli

ESlNTl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeş senin dedigin nasıl yani mesal ben kulladıgım pro versiyonunda butun dunyadan alabiliyorsun ip baya kullanıslı ve hızlı senin dedigin nasıl

vpn kullanmak istemediğiniz tarayıcıda
Seçenekler - Gelişmiş -- Bağlantı ayarları
altında vekil sunucuları yapılandırma kısmından Vekil Sunucu Yok u seçmeniz yeterli

ustad yani onu yapinca nasıl olucak ben sadece firefoxda kullandıgım vpn yimi kullancam diğerleriylede normal internetimimi kullanıcam?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
ustad yani onu yapinca nasıl olucak ben sadece firefoxda kullandıgım vpn yimi kullancam diğerleriylede normal internetimimi kullanıcam?

hocam eğer firefox ta dediğim ayarları yaparsan VPN olmadan bağlanırsın internete diğer tarayıcılar vpn ile bağlanır

Reaksiyon puanı
2,148
benim dediğim eklenti, genelde amerika ip si alır sana başka ülkeler lazımsa işine yaramaz ama amaç sadece giremediğin siteye girmekse işine yarar

ESlNTl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim dediğim eklenti, genelde amerika ip si alır sana başka ülkeler lazımsa işine yaramaz ama amaç sadece giremediğin siteye girmekse işine yarar

baktım ustad senin dediğine hem sınırlı hem cok yavas bana gelmez tesekkurler ;)

hocam eğer firefox ta dediğim ayarları yaparsan VPN olmadan bağlanırsın internete diğer tarayıcılar vpn ile bağlanır

bakıyorum tesekkurler kardesim sağol ;) baktım birader fakat olmuyor vekil sunucu yok yazıyor firefox da zaten direk o ip adriini alıytor sen internet explorerde bunu nasıl kaldırabilirim buna yardımcı olurmusun

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bu arada programın adına bak ya kıçımı gizle :D :D

Reaksiyon puanı
2,148
Ben bi sınırla veya yavaşlıkla karşılaşmadım. :) tabi kullanıcının bileceği iş.

ESlNTl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu konu hakkında baska kimsenin bilgisi yokmu :(

ESlNTl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dostum daha nasıl bir yardım bekliyorsun ki? sen istediğini detaylı söyle bizde tam yardımcı olalım

şimdi ağ bağlantısına giridğimde sadec ebenım ağ bağlantım vardı vpn yukleyınce onun ayrı ağ bağlanıtıs var ve bağlanca direk otomatikmen onu kullanıyor bilmem anlatabildimmi

ESlNTl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar vpn ile kendi yerel ağ bağlantımı ayrı ayrı kullanabilir miyim?

BurakGxG

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu konuda sana yardımcı olabilirim.
Programın sayfasına gitmek için tıklayınız.
http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./TNqWyh
Program incelemesini okumak için tıklayın.
http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./TN9EkC
Bu videoda sizlere HideMyAss adlı vpn programını detaylı bir şekilde anlatıyorum.Lütfen 720P'de büyük ekranda izleyin.

[video=youtube;Q4t8BYJ9-H4]http://www.youtube.com/watch?v=Q4t8BYJ9-H4[/video]