Hiç kavgandan kaçtınız mı ???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jumb0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jumb0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Belki anlamışsınızdır başlıktan ben bugün Kavgadan kaçtım :L :L aslına bakılırsa arkadaşıma 8 kişi birden saldıran çocukları uzaklaştırmaya çalışıyordum.. Asıl önemli olan tanışmaya çalıştığım kızın gözünden bu sahnenin kaçmamış olması (ne yazıkki)
Evet itiraf ediyorum ki ben bugün o kıza tanışma teklifi ettim cevabı tabiki malum herkezin tahmin ettiği gibi %( %( Ama umudumu yitirmedim sizce şu andan itibaren ne tür bişey yapmalıyım ki onunla tanışayım???

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Lisede olur böyle şeyler, dert etme. Kutsal Ağır Abi Terminolojisi derki; kaçacağın hiç bi' kavgaya dahil olmayacaksın. Ha ben ve bi' kaç arkadaşım, sadece dayak yemek için, net 210 dakika(ki bu 3,5 saat eder) beklemişliğimiz vardır.

Jumb0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sizinki de vahim bi durummuş... Bi derece de olsa yalnız değilmişim anladım :L
Fakat benim şuan kızın gözünde değer kazanmam lazım ne yapmalıyım acaba ? :(

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Delikanlılığın %99 u kaçmaktır :}

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Jumb0 dedi ki:
100 köntör yükle kıza, hemen yükle, bak neler oluyo.

esesli_bahti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dalga geçmeyin lem cocukla adam bizden yardım istiyo işte.
bikere seni seviyosa hiç bişey yapmana gerek yok ama gönlü yoksada bişey yapmana gerek yok..

resident

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Jumb0 dedi ki:
bence kızların olduğu yerde ne dayak ne küfür; bunların olmadığı bir şey dene, mesela sevgi sözcükleri :)

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Kendine güven yeter. Unutma; her şey sende gizli ;)

Bu olayın veya bir başka olayın seni hedefine ulaşmaktan vazgeçiremediğini göster kıza. Kabul etmedi mi, bi daha dene, olmadı bi daha. Ama bunu yaparken sülük gibi davranma, duruşun her zaman "Ben yolumdan dönmem" olsun, buna göre git yanına kızın.

Olmuyorsa da "boşver başkasını bulursun" demeyecem ama, olmuyordur yani. Olana kadar zorlamaya devam :)

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bence kendi olduğundan farklı biriymiş gibi gösterme sonrası 2 niz içinde hüsran olur alengirli işlerin adamının dediği gibi kendine güven başka bişey sana yardımcı olamaz...

YgmuR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kavga ve kacmak he vallaha yolarim he catttt diye ortadan :D bana bakin bi hele bende kacacak goz varmiydi hihihihi sevgilerimle (kavga nedir kine hic bilmem ve kavga da etmedim ) :D

mute_62

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kaçmasaydın iyi olurdu.. yerine gore tabi ama kendin gibi davran agırlıgını koy.Ozaman oyle davranman gerekiyordu gerekeni yaptın.. Sen yine konusmayı denersin durusundan kendinen taviz verme ...

ati1905

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Karı kızla alakam yok ama kaçma boşver dövebiliyosan döv mesela ben bugun öle yaptım bi kafa bi yumruk çoçuğun dudağı patladı...

resident

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yürü be aslanım idolümsün ne olur bugün de adam döv

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
En büyük delikanlılık efendiliktir! ;) Ana avrat düz gitmedikleri sürece hiçbir kız için kavga etmeye değmez, hele de o kızla daha tanışmadıysan bile. Kız senin kavgana aşık olacaksa ondan birşey olmaz merak etme, efendiliğine, duruşuna aşık olsun. Gerisi yalan!...

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Kavgadan kaçma, montla sıç
montlasicwm0.jpg

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Her zaman kız dayakyiyeni ututar filmlerde öyle oluyor :D Gerçek hayatta ise paranın yanında :D

OkN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim öyle bir şansım varki bana sataşanlar hep arka kavramı olanlardan dövsem 15-20 kişiyle gelcekler en azından yanlarında bıcak ta olcağından benim arkiler kaçcak ondan ben genelde alttan almak zorunda kalıyorum malesef :(