hiç bir şey indiremiyorum.

burak3415

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Merhaba iyi günler. Ben dünden uğraşıyorum ama neden karsıdan yüklemeler olmuyor. mesala bir program yüklemek istersem eyer 3-4 mb üstü olmuyor. 2 formatıda attım tek program bile yüklemedim. microsft edge yi actım chromu indirdim sürekli aynı yerde kalıyor.
2.firefox u indirdim oda aynı yerde kalıyor.
3.bilgisayarımın driverlarını asusun sitesine girip yükleyeyim dedim 3-4 mb olunca indirme 0 kb düşüyor öyle kalıyor.
4.driver boster vs programları indirdim oradanda başlıyor 5-10 mb sonra 0 kb düşüp kalıyor.
internette istedigim gibi sörf yapabiliyorum. youtube vs herşeyi izleyebiliyorum internetim 10mb süperbox.
ama iş indirmeye gelince misal steam yüklemek karsıdan bir yükleme yapma imkansız ne yaptıysam olmadı format attım gene düzelmedi telefonumdan herşey iniyor izleniyor ama iş laptopa gelince sadece indirme yapamıyorum. Lütfen yardımcı olun denemedigim hiç birşey kalmadı.
cihazım (asus 541u modeli)

Timurid

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Cmd den ethernetine format atmayı dene
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bendede indirmeme sorunu vardı eskiden ethernete format attım düzeldi

"Melih"

Profesör
Reaksiyon puanı
1,915
Temiz format atiniz sürücüleri kendi sitesi kurunuz.

burak3415

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
temiz bir format attım 2 defa belki formatta vardır bişey diye farklı bi format ilede denedim. daha once deneyip kulladıgım formatta bile aynı şey oldu. kurulum bile yapmadan chrome kurmaya calısıyorum kurmuyor 3-4 üstü indirme yapmıyor ethernet te formatıda denedim cözüm olmadı

"Melih"

Profesör
Reaksiyon puanı
1,915
Sürücüler en güncel mi internet sorunlu olabilir.

burak3415

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
bu arada update den herşeyi indirdim herşey güncel tüm driverlar kuruldu. defender dışında hicbir antivürüs kullanmıyorum. bilgisayarda hiç birşey yok. defenderı kapatıpda denedim gene olmadı tepki yok malesef. abi telefondan pubg indirdim sildim superbox 10mb cok hızlı net.

"Melih"

Profesör
Reaksiyon puanı
1,915
Oradan maselef en güncel vermiyordur kendi sitesi kurucaksiniz.

burak3415

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
tamam onlarıda kurayım geleyim.

melih abi asusun da sitesine girdim ekran kartı hariç tüm driverlerini indirdim kurdum. bilgisayarı yeniden başlattım. tekrar denedim sonuc aynı. malesef önerebilecegin başka bir bir şey varmı abi ?

Son düzenleme:

"Melih"

Profesör
Reaksiyon puanı
1,915
Superbox kaynakliyor baz istasyonu oluyor beş para etmez.

burak3415

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
:D :D benim anlamadıgımda bu netten 1080p video takılmadan izliyorum. ama en fazla 40 - 50 mb karsıdan yüklemeli programları bile yükleyemiyorum.

"Melih"

Profesör
Reaksiyon puanı
1,915
Superbox baz istasyonu yapıyor yapacak bir bişey yok.

burak3415

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
peki teşekkür ederim abi

abi haklıymışsın bilgisayarcıya gittim indiremedigim şeyler 10sn indirdi hemen cok rahatlıkla gercekten haklıymışsın süperboxın baz istasyonu dandikliginden kaynaklanıyormuş.

Son düzenleme: