Pardustayken çökmüş windowstaki dosyalara ulaşabiliyor musun?lucifer dedi ki:Çökmedi,daha yeni topladım zaten düşman başına (A)
Çöksede pardus kurar netten yardım alırım artıkEn iyi yöntemdir B)
elektr10 dedi ki:Pardustayken çökmüş windowstaki dosyalara ulaşabiliyor musun?lucifer dedi ki:Çökmedi,daha yeni topladım zaten düşman başına (A)
Özgürlük linuxun kanında varmeddle dedi ki:elektr10 dedi ki:Pardustayken çökmüş windowstaki dosyalara ulaşabiliyor musun?lucifer dedi ki:Çökmedi,daha yeni topladım zaten düşman başına (A)
Linux un en güzel tarafıda o zaten "sınırsız erişim" B) B) B) yani tabiki ulaşabilir hatta çokta güzel yedekler ;D ;D ;D ;D
Ama windows Linux a ulaşamaz haberiniz olsun (tabi bunu yapan programlar var ama....) kendilerinin böyle bir yeteneği yok![]()
elektr10 dedi ki:Pardustayken çökmüş windowstaki dosyalara ulaşabiliyor musun?lucifer dedi ki:Çökmedi,daha yeni topladım zaten düşman başına (A)
Dalga geçiyorsun.Değil mi?dr.psychopath dedi ki:3 yıl meslek lisesi + 2 yıl yüksekokul pc okudum şuan Webmastarlık + Video Editing işleri ile uğraşırım, XP kurmaktan serial ezberlemiş biriyim ama bir kere olsun Windows'um çökmedi. Hatta biri bana bu çökme olayını anlatırsa memnun kalırım, yani ne yapıyorsunuzda pc çöküyor?
dr.psychopath dedi ki:3 yıl meslek lisesi + 2 yıl yüksekokul pc okudum şuan Webmastarlık + Video Editing işleri ile uğraşırım, XP kurmaktan serial ezberlemiş biriyim ama bir kere olsun Windows'um çökmedi. Hatta biri bana bu çökme olayını anlatırsa memnun kalırım, yani ne yapıyorsunuzda pc çöküyor?
dr.psychopath dedi ki:3 yıl meslek lisesi + 2 yıl yüksekokul pc okudum şuan Webmastarlık + Video Editing işleri ile uğraşırım, XP kurmaktan serial ezberlemiş biriyim ama bir kere olsun Windows'um çökmedi. Hatta biri bana bu çökme olayını anlatırsa memnun kalırım, yani ne yapıyorsunuzda pc çöküyor?