Hiç bilgisayarınız çöktü mü?

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
2 kere çöktü ama bilgisayar değil windows ;D
1)Biraz fazla kurcalamıştım bilgisayarı, kurcalarken de tüm dosyaları C'ye doldurmuştum.Windows çökünce boş olan D'ye bir windows daha kurup verilerimi kurtardım.
2)Bu sefer ubuntu imdadıma yetişti.Ubuntudan internete girim araştırma yaptım, yardım aldım ve ms-dos'tan windowsu kurtardım.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
400
çöktü hem de sebepsiz yere %(

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Çökmedi,daha yeni topladım zaten düşman başına (A)

Çöksede pardus kurar netten yardım alırım artık ;) En iyi yöntemdir B)

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
lucifer dedi ki:

Pardustayken çökmüş windowstaki dosyalara ulaşabiliyor musun?

meddle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elektr10 dedi ki:
lucifer dedi ki:

Linux un en güzel tarafıda o zaten "sınırsız erişim" B) B) B) yani tabiki ulaşabilir hatta çokta güzel yedekler ;D ;D ;D ;D
Ama windows Linux a ulaşamaz haberiniz olsun (tabi bunu yapan programlar var ama....) kendilerinin böyle bir yeteneği yok ;)

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
meddle dedi ki:
elektr10 dedi ki:
lucifer dedi ki:

Linux un en güzel tarafıda o zaten "sınırsız erişim" B) B) B) yani tabiki ulaşabilir hatta çokta güzel yedekler ;D ;D ;D ;D
Ama windows Linux a ulaşamaz haberiniz olsun (tabi bunu yapan programlar var ama....) kendilerinin böyle bir yeteneği yok ;)
Özgürlük linuxun kanında var :)
Windowstan linuxa ulaşmak için Ext2 IFS kullanıyorum.

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
elektr10 dedi ki:
lucifer dedi ki:

Ulaşıyorum,ubuntu nasıl ulaşıyrsa pisi de ulaşıyor :D

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
windows'u çok bozdum ama çökme anlamında 1 kere gerçekleşti :D

Advanced Windows Care adında bi programın windows'a iyi geldiğini hataları cart curt düzelttiğini söylüyodu. çok da büyük hatalarım yoktu aslında. ama bu güzel programı yükledim ve 300küsür hata buldu. hay repair demez olaydım :D yarım saat bişeyler yaptı, sonra bi restart, sonra bi bakıyosun windows yok :D

dr.psychopath

Asistan
Reaksiyon puanı
2
3 yıl meslek lisesi + 2 yıl yüksekokul pc okudum şuan Webmastarlık + Video Editing işleri ile uğraşırım, XP kurmaktan serial ezberlemiş biriyim ama bir kere olsun Windows'um çökmedi. Hatta biri bana bu çökme olayını anlatırsa memnun kalırım, yani ne yapıyorsunuzda pc çöküyor?

lb.bingol

Profesör
Reaksiyon puanı
10
dr.psychopath dedi ki:
3 yıl meslek lisesi + 2 yıl yüksekokul pc okudum şuan Webmastarlık + Video Editing işleri ile uğraşırım, XP kurmaktan serial ezberlemiş biriyim ama bir kere olsun Windows'um çökmedi. Hatta biri bana bu çökme olayını anlatırsa memnun kalırım, yani ne yapıyorsunuzda pc çöküyor?
Dalga geçiyorsun.Değil mi?

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
dr.psychopath dedi ki:

Aynı şeyleri ben söyleyebilirim.Ne bir virüsle karşılaştım ne Windows'um yavaşladı,nede çöktü...

erdogan666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haha coktu ama nasil benim IBM notebook var p3 800 ram384 ekran karti bellegi 8mb cok yasli yane laptoplarin dedesi sayilir ona Vista ultimateyi kurdum kuruldu acildi calisti cok kasildi bi an icin dondu makine yok ne kapanio ne islem yapio ama makine harbi tas gibi imis bataryayi soktum 5dk bekledim cd surucunun ufak deligi war acil acis oraya bastim kalemi actim xp cd yi taktim ve boot ladim ama boot atana kadar en az bi 10-15 kere ac kapa ac kapa yapmak zorunda kaldim boot alinja gerisi hikaye ;D

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Çökmedi çünkü çökme noktasına gelmeden formatı yemiş oluyor. Bu arada hiç virüs veya zararlı yazılım (en tehlikeli olanlar) bulaşmadı.

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ufakken çok çökertirdim.format atmayı öğrendikten sonra, hangi sistem dosyası silinince bilgisayar çöküyor diye denerdim.

localhost

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 kere çökmenin yanında promosyon olarak 2 HDD 2 Ram 1 Power Shup, 1 Anakart 1 de klavye gitti:) Nasıl oldu bende anlamadım ama :D

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
ben bütün programları denediğim için her hafta çöker her haftada format atarım microsoft müşteri hizmetleriyle akraba olacaz yakında :D

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
çökmesi sorun değilde, yüklerken beklemesi öldürüyordu adamı.Bir süre sonra lisans anahtarı ezberlenir.Herkesin başından böyle bir dönem geçmiştir.çok acayip dönemlerdi, disket kullanırdık boot için.

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Çökerttirmem ki. :D B)

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Çocuk yaşlarımda cok kurcalardım,hemen hemen hergün çökerdi.

Kasayı firmaya götüre getire baya bir adale yapmıstım,hırs yaptım,bu işi öğrenecem dedim :D

Öyle öyle olayı derinden çözdüm :D

Bilgisayar işini yapmıyorum ama çoğu bilgisayarcıya da kök söktürürüm ;)

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
saymadım kaç oldu :D :D

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bikere çökmüştü çok canım yandı
:D

Mr.Fastfinger

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Yazılım olarak fazla çökmedi ama donanım ağırlıklı olarak çok çöktü hdd'den yana şansım pek kötüdür.Bad Sector yüzünden çok canım yandı çok :)

aytunctarakci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne çileler çektirdi kerata. çok meraklıyım çokk ... çok kurcaladım çoook. çok çöktü çok...

fbntr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
çökerteceksin ki çökmeyesin !!!

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
dr.psychopath dedi ki:

Çökmeden kastı işletim sisteminin iş yapamaz hale gelmesini kastediyordur konuyu başlatan herhalde. Bu kadar sene Windows sağlam olcak pes, microsoft'un verdiği bilgiler bile windows 98 sürekli açık kalsa durduk yerde çökmesi yönünde (Kaynak Chip), yanlış anlamayın Nt tabanlı sistemleri kastetmiyorum ama onlar için bile biçilen bir ömür var. Yanlış hatırlamıyorsam en güvenlisi olarak Linux ı vermişler.

Bazen yüklenen bir sürücü bile Windows'a zarar verir, güvenli kipte açılmamasına kadar gider. Yada işletim sisteminin uygunsuz biçimde kapatılması.