_emre_emre_
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,263
Modem ip'sini değiştirmem lazım reset atmadan yapabilirmiyim
Kapatıp açınca zaten yeni IP alacaktır. Modemi kapatıp 2-3dk bekleyin ve geri açın. Sonra ipsorgu sitesinden sorgulayın yenilenmiş mi diye. Statik IP kullanıyor musunuz?Modem ip'sini değiştirmem lazım reset atmadan yapabilirmiyim
statik ip varmı bilmiyorum. nasıl öğrenebilirim iss'e sormadanKapatıp açınca zaten yeni IP alacaktır. Modemi kapatıp 2-3dk bekleyin ve geri açın. Sonra ipsorgu sitesinden sorgulayın yenilenmiş mi diye. Statik IP kullanıyor musunuz?
Kapatıp açınca değişmiyorsa, ISS nin sitesinden paketinize bakın, eğer statik IP dahilse yazar. Statik IP ücretlidir zaten.statik ip varmı bilmiyorum. nasıl öğrenebilirim iss'e sormadan
Ip adresi değişir değişmesine de kara listede mac adresiniz var ise modemi resetlesenizde kapatıp açsanızda bir işe yaramaz bilgisayarınızın mac adresini değiştirmeniz gerekir.iki tane minecraft hesabı almıştım ve galiba minecraft.net beni kara listeye aldı(hesaplarda sıkıntı oldu) ip değişiyorsa hala hata vermemesi lazım galiba statik değil
17tl veya 20 tlydi.*Değişmedi*
statik ip kaç tl dir superonline'da
mac adresi olduğunu sanmıyorum ama nasıl değiştiririm mac adresiniIp adresi değişir değişmesine de kara listede mac adresiniz var ise modemi resetlesenizde kapatıp açsanızda bir işe yaramaz bilgisayarınızın mac adresini değiştirmeniz gerekir.
Windows'ta tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum üzgünümmac adresi olduğunu sanmıyorum ama nasıl değiştiririm mac adresini
bu işe yarar mı?Windows'ta tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum üzgünüm
Bir kaç videodan daha baktım çoğu böyle değiştiriyordu işe yarar diye düşünüyorum. Ip adresinizin değişmediğinden emin iseniz deneyebilirsiniz. Mümkünse telefonunuzun mobil verisinden bağlanıp tekrar minecraft.nete girmeyi deneyin. Mac ban attıklarından emin olmuş oluruz.bu işe yarar mı?
onu geneldr sadece şirketler kullanır modemi açıp kapatınca değişmesi gerekir*Değişmedi*
statik ip kaç tl dir superonline'da
Dediğiniz gibi genelde büyük şirketler, sunucu sahipleri vs. alıyor.onu geneldr sadece şirketler kullanır modemi açıp kapatınca değişmesi gerekir
almamda sıkıntı olmadığı için alacağım herhalde statik ip alacağım; eğerki mac ban atmışlarsa bile 6 yıldır aynı ip. Birkaç lamer'In saldırısına uğramak hoş olmaz; lamerlarla uğraşmak istemiyorumDediğiniz gibi genelde büyük şirketler, sunucu sahipleri vs. alıyor.