Hesaplı müzik telefonu ne alabilirim

mehmet çıkcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Ben bir telefon almak istiyorum özel olarak yaptığım sadece müzik dinlemek bunun harici çok fazla işim olmuyor telefonda office uygulamalarını whatsapp facebook gibi uygulamaları kullanıyorum önerileriniz nelerdir. Şu an kullandığım telefon lumia 1520.
Htc 10 çok güzel telefon fakat hesaplı değil.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Lg g4 beat alabilirsiniz. Ses çıkışı iyi diye okumuştum.

Yasinbedir

Doçent
Reaksiyon puanı
124
Eger ses konusunda iyi bi zimbirti istiyosan htc nin m7 den sonraki cihazlarina bak m7 de beatsaudio vardi harikaydi suan M8 kullaniyorum bundada boomsound diye bi zimbirti var baska bir dunyaya goturuyor [emoji16]

mehmet çıkcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eger ses konusunda iyi bi zimbirti istiyosan htc nin m7 den sonraki cihazlarina bak m7 de beatsaudio vardi harikaydi suan M8 kullaniyorum bundada boomsound diye bi zimbirti var baska bir dunyaya goturuyor [emoji16]
Htc ler zaten araştırdığım kadarıyla tam bana hitap eden telefonlar ama zamanında 2200 lira verdim benim şimdiki telefonuma binpişmanım keşke htc alsaymışım diyorum. Şimdi ise bir telefona okadar para vermek istemiyorum ne olursa olsun değmez diye düşünüyorum o yüzden ucuz bişeyler arıyorum şu lumiadan kurtulmak adına :)

Yasinbedir

Doçent
Reaksiyon puanı
124
Htc ler zaten araştırdığım kadarıyla tam bana hitap eden telefonlar ama zamanında 2200 lira verdim benim şimdiki telefonuma binpişmanım keşke htc alsaymışım diyorum. Şimdi ise bir telefona okadar para vermek istemiyorum ne olursa olsun değmez diye düşünüyorum o yüzden ucuz bişeyler arıyorum şu lumiadan kurtulmak adına :)
Tabiki ben sana gidip HTC 10 al diyemem fakat cok dustu fiyatlari ornegin m8 falan 1600 1700 olmasi lazim eger oda asiyorsa butceni boomsound ozellikli desire'ler var onlara bak boomsound olmayanlardan alma kelek onlar..

mehmet çıkcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kulaklıktan kaliteli ses istiyorum ya aslında mp3 playermi alsam diye düşünmeye başladım ama kullanan kaldımıki :)

mehmet çıkcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabiki ben sana gidip HTC 10 al diyemem fakat cok dustu fiyatlari ornegin m8 falan 1600 1700 olmasi lazim eger oda asiyorsa butceni boomsound ozellikli desire'ler var onlara bak boomsound olmayanlardan alma kelek onlar..
Aliexpress te beğendiğim bir tane var bundan kaliteli çıkarmı sesi acaba htc de Tahmini Teslimat Zamanı

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
A7010, K5 Note veya K5 Plus öneririm. Daha ucuz istiyorsanız K5. İyi ses istiyorsanız Lenovo, ZTE Axon serisi ve HTC'den şaşmayın. Ancak HTC önermem çünkü ürünleri f/p değil. Aslında Desire 820'yi Hepsiburada'da 1079'a görmüştüm galiba.

mehmet çıkcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Ufukeroglu3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Şuan HTC 10 kullanıyorum önceki telefonum desire 820 di boomsound özelliğiyle tatmin edici bir sesi var hoparlörlerin önde olması arti ne yazikki HTC 10 biri altta pek hoş olmamış

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Ben bir telefon almak istiyorum özel olarak yaptığım sadece müzik dinlemek bunun harici çok fazla işim olmuyor telefonda office uygulamalarını whatsapp facebook gibi uygulamaları kullanıyorum önerileriniz nelerdir. Şu an kullandığım telefon lumia 1520.
Htc 10 çok güzel telefon fakat hesaplı değil.
htc m8 veya m9 alabilirsin ses için...