Instagramdan almayın. Ucuz games de 60 TL ye satılıyor hesaplar. Playstore.com da orijinal 420 TL. Bunlardan birinden alın.Arkadaşlar red dead redemption 2 almak istiyorum fakat orjinali çok pahalı Instagram'da bazı sayfalarda hesap halinde 100 150 TL arası satılıyor daha önce alan varsa güvenilirmidirler.
Sadece rdr2 istiyorsa kendi sitesinde 234.50 kuruşInstagramdan almayın. Ucuz games de 60 TL ye satılıyor hesaplar. Playstore.com da orijinal 420 TL. Bunlardan birinden alın.
Tam o anda yazdım. Tek oyun 180 TL. Ultimate edition 420Sadece rdr2 istiyorsa kendi sitesinde 234.50 kuruş
Playstore.com daha pahalı olmuyormu?Red Dead Redemption 2
İçeriğinde Red Dead Redemption 2 Hikaye Modu ve Red Dead Online bulunuyor. 175 kez Yılın Oyunu ödülü ve 250 kez tam puan değerlendirme alan Red Dead Redemption 2 yeni çağın şafağında görkemli bir onur ve sadakat destanı. Amerika, 1899. Artur Morgan ve Van der Linde çetesi kaçıyor. Federal...store.playstation.com
Ben genede orijinal alınması taraftarıyımTam o anda yazdım. Tek oyun 180 TL. Ultimate edition 420![]()
Playstore üzerinden satın alınınca kendi hesabınıza geliyor. Hesap satılmıyor yaniBen genede orijinal alınması taraftarıyım
Sistemi tam bilmiyorum kendi tercihi arkadaşınPlaystore üzerinden satın alınınca kendi hesabınıza geliyor. Hesap satılmıyor yani![]()