hesabınızı doğrulayın

Ahmetfavsar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba,tanıdıktan gelen telefonu sıfırladım ve karşıma “bu cihaz sıfırlandı.devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı ile oturum açın.“ yazısı çıktı. telefon samsung galaxy a7 2016 yapabileceğim bir şey varmı yoksada ortalama bir telefoncu kaç tl ister

yolgezer74

Doçent
Reaksiyon puanı
159
formatlamadan önce telefonunuzdan güvenlik önlemlerini kapatmalı idiniz.
eski hesabınızla giriş yapoarsanız düzelecektir. ama bazı durumlarda 24 ile 48 saat beklemek gerekebiliyormuş.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
merhaba,tanıdıktan gelen telefonu sıfırladım ve karşıma “bu cihaz sıfırlandı.devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı ile oturum açın.“ yazısı çıktı. telefon samsung galaxy a7 2016 yapabileceğim bir şey varmı yoksada ortalama bir telefoncu kaç tl ister
Onunla uğraşmak yerine Stock ROM'u geri yükleyin.

thecaqn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
aynısı ben de de olmuştu googlunun binevi güvenlik açısından bişey youtubede birçok videosu var izlersen yapabilirsin

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Samsung'a Members uygulaması üzerinden yazın veyahut müşteri hizmetlerini arayın. Eğer telefon kullanılabilir durumdaysa uzaktan erişim ile hallederler.