Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mekanikdesing öncelikle çok güsel ellerine sağlık
kendimi en kötü hissettiğim anda bile gülümsemek terapi gibi bi etki yaratabiliyor...bu yüzden gülümsüyorum.....hayatı seviyorum çünküü hayatında beni sevdiğini bildiğim için gülümsüyorum
çeşitli nedenlerden dolayı yoğun stres altında yaşayanlara destek olmak, insanları güldürmek, aralarındaki sevgiyi yaygınlaştırmak çok önemli bir görevdir bence.
duygular da kirlenir.gülümseyerek temizleyebiliriz.gülümsemek ve gülümsetmek en zahmetsiz ikramdır.İyilik sizin içinizde… lütfen gülümseyerek çıkarın ve paylaşın...
unutmayınız ki gülme insan ömrünü uzatıyor.
paylaşım için teşekkürler çok güzel bir resim.
insan ruhuna o temiz o saf güzelliğin bile en kötü anında da olsun gülebileceği fikrini yerleştiriyor.
saygılarımla.
ya ben de bi huy edindim kendime.
çalışırken çok sıkıldığımda yada herhangi bir zorlukla karşılaştığımda sadece gülümsemiyorum, kahkaha atıyorum yaaa.
ya da bağıra bağıra şarkı söylüyorum, komiğk şeyler düşünüyorum, keyfimi yerine getirecek şeyler yapmaya çalışıyorum. herkese de yansıtıyorum.
ama bazen de düşünmüyo değilim. deliriyor muyum ki??? :S