Herşeye rağmen gülebilmek

mekanikdesign

Asistan
Reaksiyon puanı
2
getattachmentaspxiw9.jpg

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
mekanikdesing öncelikle çok güsel ellerine sağlık
kendimi en kötü hissettiğim anda bile gülümsemek terapi gibi bi etki yaratabiliyor...bu yüzden gülümsüyorum.....hayatı seviyorum çünküü hayatında beni sevdiğini bildiğim için gülümsüyorum

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
kuzuuuuu yerim o kırık kolu ben :D

gülmek, güldürebilmek hayatta herşeye çaredir...her olumsuzlukta dalga geçilicek bir yan bulmak da marifettir...ve herkes bunu beceremez işte...

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
çeşitli nedenlerden dolayı yoğun stres altında yaşayanlara destek olmak, insanları güldürmek, aralarındaki sevgiyi yaygınlaştırmak çok önemli bir görevdir bence.
duygular da kirlenir.gülümseyerek temizleyebiliriz.gülümsemek ve gülümsetmek en zahmetsiz ikramdır.İyilik sizin içinizde… lütfen gülümseyerek çıkarın ve paylaşın...
unutmayınız ki gülme insan ömrünü uzatıyor.

paylaşım için teşekkürler çok güzel bir resim.
insan ruhuna o temiz o saf güzelliğin bile en kötü anında da olsun gülebileceği fikrini yerleştiriyor.
saygılarımla.

Panculli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Amanda aman ne tatlıymış o yaa çok güzel bir fotoğraf teşekkür ederim.

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
ya ben de bi huy edindim kendime.
çalışırken çok sıkıldığımda yada herhangi bir zorlukla karşılaştığımda sadece gülümsemiyorum, kahkaha atıyorum yaaa. :D
ya da bağıra bağıra şarkı söylüyorum, komiğk şeyler düşünüyorum, keyfimi yerine getirecek şeyler yapmaya çalışıyorum. herkese de yansıtıyorum.

ama bazen de düşünmüyo değilim. deliriyor muyum ki??? :S

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
inşallah bu güzel bebeğin en kötü günü böyle olsun gülücük çok yakışmış ona allah nazardan saklasın rabbim herkesin çocuğuna gülmek nasip etsin

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
inşallah bu güzel bebeğin en kötü günü böyle olsun gülücük çok yakışmış ona allah nazardan saklasın rabbim herkesin çocuğuna gülmek nasip etsin
İnşallah :)
Teşekkürler paylaşımın ve hatırlatman için.

Kendimde en sevdiğim hal budur. gülümseyebilmek :happy: kalbimizdende gülümseyiş eksik olmasın.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Özelikle Sabahları Gülmek çok iyi sizi 2 yıl gençleştirir her zaman yaparsanız:)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
yaaa kurban olurum ben onaaaa :turned: çok tatlı maşallah:)