Herkese Merhabalar

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Öncelikle herkese iyi forumlar.
Ben sitenizi ve forumunuzu takip eden biriydim sonra düşündğm ki ben niye üye olmuyorum.Ve bugün üye oldum.Kendimden bahsetmem gerekirse;yaşım 13,Anime fanıyım;Bleach'i bitirdim Naruto ve One Piece'i mangalarından takip ederim.Birçok oyunu oynadım bitirdim;en sevdiğim oyun serisi ise Max Payne'dir.Bilgisayara,Android'e,Ios'a ilgim vardır,İkv oynarım 49 seviye Şifacım vardır Eminönü serverinde.Forumda iyi vakit geçireceğimi umuyorum.
Saygılarımla...

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
avatar legend of korra ve helsiing ultimate ova tavsiye ederim. Dead note seyretmediysen mutlaka izle. High school of the dead de izleyebilirsin.

Anime tavsiyelerinden sonra forum kurallarına bir göz at ki kalıcı olasın.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
avatar legend of korra ve helsiing ultimate ova tavsiye ederim. Dead note seyretmediysen mutlaka izle. High school of the dead de izleyebilirsin.

Bir de şu;

"Adı Bilinmeyen Hatunlar Konusu Kapatılmalı"
konu linkini verinde oy versin bari :D

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26

Kurallara okudum.Hellsing'i seyrediyorum Avatar'a başlamadım,Dead Note'un mangalarını odamdaki kitaplığa ekliyorum.9 cilti Türkiye'de Türkçe olarak bulunuyor ve bende okuyorum.Bende sana Accel World,Bakuman,Skip Beat,Vampire Knight'ı tavsiye ederim.

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Oyumu vericem o konuya.Forum teknoloji forumu öyle konuların bulunması yanlış böyle bir forumda.
Hoş Bulduk tekrar.

Oyumu verdim konuya.