Herkese merhaba :)

LayLayLom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkeze merhaba ben metin terzioglu nisan'da 16 yasina girecem beni gorseniz ama bu cocuk 16 yasinda olamaz 20'lerinde falan derdiniz :dil: , amerikada yasiyorum, okuyorum, ve calisiyorum. futbolu cok seviyorum, sporu cok seviyorum. spor'la cok ugrasirim, ilk okul cocuklarina futbol egitimi veriyorum. haftada 6 gun duzenli sporumu yapiyorum ve geceleri yuzmeye gidiyorum. disarida vaktimi harcamayi seviyorum ama zaman zaman tamamen ev kusu oluyorum :biggrin: resim cizmeyi, yaratici sanatlari, ve muzik dinlemeyide cok severim :) eger sorulariniz olursa asagida yazin cevaplarim, hepinizde birer birer tanismak istiyorum, tessekurler iyi forumlar :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
hoş geldin metin, kalıcı olman dileğiyle

not: herkez değil herkes

LayLayLom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tessekurler, senin ismin neydi ? :)

ben amerika dogum buyume oldugum icin biraz kirik olabilir turkcem buyuzden kusura bakma..

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hoş geldin :) Amerikanın neresinden ? :D

LayLayLom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
the bronx, New York'dan :D sendemi amerikada yasiyorsun yoksa? :D

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yoo :D Hani nerelisin derler X dersin bilmeseler bile neresinden derler ya o mesele oldu :D Amerikadan bahsetsene az yaşam nasıl filan :D

LayLayLom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hee anladim haha :D ayni senin yaptigin gibi yani :P amerika vallaha bence yasanilacak en guzel ulke, en rahat ulke. insani bile cok farkli, rahat insanlar yani hic birseyi kafaya takmiyorlar. newyork cok guzel biryer ama ben hayatim boyu burada yasadigim icin alistim artik, miami ve californiada cok guzel yerler ama :) egitim'de cok guzel burada...