herkese merhaba bu bir iş ilanıdır.

özgürsa

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
15
arkadaşlar letgo,sahibinden,n11,hepsiburada,gittigidiyor,tarzında bir e-ticaret sitesi açmak istiyorum ama ben website açamıyorum bana böyle bir site ve mobil uygulama yapabilecek arkadaşlar forumdan mesaj atsın.

Reaksiyon puanı
10,315
arkadaşlar letgo,sahibinden,n11,hepsiburada,gittigidiyor,tarzında bir e-ticaret sitesi açmak istiyorum ama ben website açamıyorum bana böyle bir site ve mobil uygulama yapabilecek arkadaşlar forumdan mesaj atsın.
Böyle bir uygulamayı bilen zaten kendine açar yeğenim, sana niye mesaj atsın ki?! :)
Ayrıca bir tavsiye, kendin bilmediğin bir işte asla başarılı olamazsın.
Onun bunun yardımı ile bir iş başarılabilseydi taşıma su ile de değirmen dönerdi. :)

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
R10 sitesine bakabilirsin , güzel bir ücret karşılığın da bu işi yapanlar var.

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Vay canına, bizim gibi eski kafalıların daha çok öğreneceği şey var desene! :D
Yok abi estağfurullah. Ben eticaret siteleri kuruyorum belli bir ücret karşılığında tabi ki bir amazon bir hepsi burada kadar güçlü ve stabil olmasada :) Yinede yeni başlayan girişimcileri piyasaya atabiliyoruz.

Reaksiyon puanı
10,315
Yok abi estağfurullah. Ben eticaret siteleri kuruyorum belli bir ücret karşılığında tabi ki bir amazon bir hepsi burada kadar güçlü ve stabil olmasada :) Yinede yeni başlayan girişimcileri piyasaya atabiliyoruz.
Peki bunu becerdiğine göre o girişimci niye sen olmuyorsun? Hiç denemeyi düşünmedin mi?

esawebtasarim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar istediğiniz e-ticaret sitesi hakkında sizlere detaylı bir şekilde yardımcı olabilirim. Özel mesaj gönderildi.