arkadaşlar letgo,sahibinden,n11,hepsiburada,gittigidiyor,tarzında bir e-ticaret sitesi açmak istiyorum ama ben website açamıyorum bana böyle bir site ve mobil uygulama yapabilecek arkadaşlar forumdan mesaj atsın.
Böyle bir uygulamayı bilen zaten kendine açar yeğenim, sana niye mesaj atsın ki?!arkadaşlar letgo,sahibinden,n11,hepsiburada,gittigidiyor,tarzında bir e-ticaret sitesi açmak istiyorum ama ben website açamıyorum bana böyle bir site ve mobil uygulama yapabilecek arkadaşlar forumdan mesaj atsın.
Vay canına, bizim gibi eski kafalıların daha çok öğreneceği şey var desene!Özel mesaj atıldı. Bakabilirsiniz.
Yok abi estağfurullah. Ben eticaret siteleri kuruyorum belli bir ücret karşılığında tabi ki bir amazon bir hepsi burada kadar güçlü ve stabil olmasadaVay canına, bizim gibi eski kafalıların daha çok öğreneceği şey var desene!![]()
Peki bunu becerdiğine göre o girişimci niye sen olmuyorsun? Hiç denemeyi düşünmedin mi?Yok abi estağfurullah. Ben eticaret siteleri kuruyorum belli bir ücret karşılığında tabi ki bir amazon bir hepsi burada kadar güçlü ve stabil olmasadaYinede yeni başlayan girişimcileri piyasaya atabiliyoruz.
Abi benim eticaret değil de erp üzerine yazılım şirketi kurma gibi bir girişimim olacak ilerde. Biraz daha piyasada pişip çevre ediniyorum. Tabi en önemlisi bütçe.Peki bunu becerdiğine göre o girişimci niye sen olmuyorsun? Hiç denemeyi düşünmedin mi?
En önemlisi çevre bence. Para her an gelebilir.Abi benim eticaret değil de erp üzerine yazılım şirketi kurma gibi bir girişimim olacak ilerde. Biraz daha piyasada pişip çevre ediniyorum. Tabi en önemlisi bütçe.