Herkese 100TL Kampanyası ve Sınırsız 1GB sorunu

emrekirbiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Merhaba Arkadaşlar!
Arkadaşlar benim daha önceden konbarama 100TL birikmişti.Ve bunu alabilmem için kredi kartı gerikiyormuş, biz bunu öğrenince vazgeçtik.Daha sonra 1-2 ay sonra hattınızın konbarasına 100TL var kullanmak isterseniz onaylayın diye.Bende onayladım.
5 Seferliğine her 20 TL yüklememe 20 TL hediye ediyordu.Dedigim gibi sadece 5 defa yani toplam 100TL gelecekti.
Bende şimdi "SINIRSIZ 1GB" yapmak istiyorum fakat şu mesajı alıyorum;

" Bu kampanyadan Herkese 100TL kampanyasindan yararlanan abonelerimiz yararlanamamaktadir. Size uygun kampanyalar icin www.turkcell.com.tr yi ziyaret ediniz"

Ben bunu iptal edip interner paketini almak istiyorum fakat nasıl iptal edeceğim bilmiyorum.Yardımcı olacağınız için teşekkür ederim...

NOT:
Hattım Turkcell

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bide bunun dolandırıcılık kısmı var ( banada tebrikler kredi kartı ödemlerinizden kazandığınız konbaranız 200 tlye ulaşmıştır) yazılı msj geldi

dolandırıcılık olduğunu nerden anladınız diye soracak olursanız bugüne kadar hiç kredi kartı kullanmadım gerçi noyu 155e faxladım

emrekirbiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
bide bunun dolandırıcılık kısmı var ( banada tebrikler kredi kartı ödemlerinizden kazandığınız konbaranız 200 tlye ulaşmıştır) yazılı msj geldi

dolandırıcılık olduğunu nerden anladınız diye soracak olursanız bugüne kadar hiç kredi kartı kullanmadım gerçi noyu 155e faxladım

Hımm.Teşekkür ederim bilgi için.Ama ben bu kampayanın 20 TL'sini almış durumdayım.Yani baktığımda dolandırılma durumu yok.