Herhangi Bir Program Yükledikten Sonra Video ve Resim Sorunu ?

trojenx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yaklaşık bir aydık windows 7 ultimate 64 bit kullanıcsıyım şimdi şimdi bazı proplemlerini algıladım bu sizdede böylemidir sormak istiyorum . . .

Öncelikle sanıyorumki bilgisayarıma herhangi bir program yükledikten sonra daha önce kolaylıkla açtığım filmlerin hepsini açamıyorum şimdi diceksiniz codec yükle zaten daha önceden codecsiz açılıyordu neden şimdi açılmıyor ? Ayrıca bazen sistem geri yükleme yapıyorum o zaman düzeliyor son yüklediğim programı bügün kaldırmama rağmen hala düzelmiş değil .

Diğeri ise yine aynı nedenden dolayı resimlerde açılmıyor resme açmak için tıkladığımda yükleniyor yazısı çıkıyor ne donma var ne başka bir şey öyle kalıyor paintte v.s açsam açılıyor .

Bu sorunların bilgisayarda değişiklik yapmaktanmı yoksa başka bir şeydenmi kaynaklandığını tam kestiremedim tüm güncellemelerde zaten yüklü konu hakkında bilgi sahibi olan yada bu olay ile karşılaşıp çözüm üreten arkadaşlar faydalı bilgilerini paylaşabilirlerse sevinirim . . .

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Sistemin 64 Bit'e yetecek kadar iyi mi? Bence ram'in yetersiz.

Bu sorunlara sebep olacak tek şey o bence. 32 bit dene diyeceğim ama sistemini bilmiyorz.

Sisteminin özelliklerini paylaşırsan yardımcı oluruz

trojenx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sistem iyi 64 bite yetecek bir sistem normalde açıyor fakat bazende böyle sorunlar oluyor . Ayrıca şuan bs player yükledim ve açılmayan videoları açtım fakat media playerden açmaya kalktığımda yine aynı sorun açtığı videoları şuan açmıyor resimlerde hala açılmıyor . . .

Özellikleri

İşlemci
AMD Turion X2 Dual Core RM-74 2,2 Ghz İşlemci

RAM
4 GB DDR2 800 MHz

HDD
320 GB SATA (5400rpm) HDD

Ekran Kartı
ATI Radeon HD 3200 Max.1470 MB Ekran Kartı ( paylaşımlı onboard )

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Yazılımsal bir problem.Tekrar Windows 7 Ultimate x64 yüklersen sorun çözülür.Sorununun 64 bit olması ile alakası yok.Sen format at.

Bir başka problem ise değişitirilmiş Windows 7 .iso sundan yüklediysen bölye sorunlar olabilir.Tavsiyem değiştirilmemiş bir .iso yüklersen problemin çözülür.Nerden bulucam dersende bana özelden ulaş veya şimdi paylaşırım nede olsa Windows 7 Cracksiz olduktan sonra paylaşabiliyoruz.Zaten paylaşılmış bir konuda var.

Buyur;

http://www.torrenthound.com/hash/07...64-RETAIL-ENGLISH-DVD-WZT-tracker-BTARENA-org

Sisteminde zaten yeterli yeterli olmasa yükletmez.Problemin yazılımsal sadece saf bir Windows 7 kopyası ile halledebilirsin.

trojenx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yüklediğim dvd Türkçe sürüm diğer bilgisayarımada yükledim bakalım ondada aynı sorunlar olursa dvd den dicem . . . Bu senin verdiğin linkler ingilizce olarak kuruluyor değilmi ? sonradan dil paketi ile Türkçe oluyor . . .

ayrıca media centre da açmak istediğimdede şuan şöyle bir ekranla karşılaşıyorum .

ekranalntsr.png

ekranalnts3.png

ekranalnts3.png

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Katılıyorum. Her türlü yardıma hazırım torrent ve benzeri şeyler için pm atabilirsiniz.

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Ekran kartı sürücüsünün güncelliğini denetleyiniz,Ati kartlarda sıklıkla çıkıyor bu sorunlar, sitesinden uyumlu sürücüyü yüklemenizi tavsiye ediyorum.

trojenx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran kartı sürücüsünün güncelliğini denetleyiniz,Ati kartlarda sıklıkla çıkıyor bu sorunlar, sitesinden uyumlu sürücüyü yüklemenizi tavsiye ediyorum.

mned arkadaşım ekran kartı driverimı yüklediğimde ve bilgisayarımı tekrardan başlattığımda sorunun çözülmüş olduğunu gördüm teşekkürler . . .

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
mned arkadaşım ekran kartı driverimı yüklediğimde ve bilgisayarımı tekrardan başlattığımda sorunun çözülmüş olduğunu gördüm teşekkürler . . .
Sorunu çözdüğünüze sevindim güzel günlerde kullanın.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
İşte her türle yazılımsal:D Keşke o Media Center görüntüsünü daha önce atsaydın:D

trojenx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:=) neyse sorun çözüldüğü için problem yok ...