Herhangi bir piranha tablet kullananlar yorumlarınızı albilirmiyim

firlama aygün

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben tablet alıcam ama piranha markası kadar ucuz ve kalitelisini zor buldum bu sayfada daha öncede piranha hakkında sorular sordum ama hep piranha yı kötülediler ve hep servis ve müşteri hizmetlerinden yakındılar eğer piranha tablet kullanıyosanız modeli farketmez biraz yorum atabilirmisiniz

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben Piranha Ultra Tab Zeus White 10.1 kullanıyorum. Kesinlikle almamanı tavsiye ediyorum. Çünkü Chrome çalışmıyor. Onunla beraber bazı uygulamalar da çalışmıyor. Sakın bulaşma. Servise götürdüm (Sefaköy'de) dedim çalışmıyor Chrome ve bazı uygulamalar. Olabilir dediler. Birde kurumsal firma değil. Mahalle bakkalı gibi bir şey :)

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
piranha'dan hemen kaç dostun sakın alma başkasına yönel yoksa pirana kemirir beynini

Million

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben kullanıyorum.Sorun varsa beklerim.Tablet 6.5/10

azarax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de yeni aldım memnunum ama servisi sıkıntılıymış diyorlar. benim başıma gelmedi şahsen henüz.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
piranha,exper,casper gördünmü kaç bedava verselerde alma sonra bozulunca onlara çalışman gerekecek iki-üç tablet satmış gibi para isterler garantidışı muamelesi ile...
demedi deme ibrahim.

berkay_werty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım onlara verceğin parayi biriktir adam gibi git samsung galaxy tab 3 al. En iyisi o. Hem kaliteli hem performns bakımından iyi. Oyunları rahat oynatıyo. Daha ne istiyosun ? :) Paranı biriktir git samsung al

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş bende Ultra Tab 2 7 inc var çok memnunum almanı tavsiye ederim her türlü oyunu kaldırıyor gta sa yı kasmadan oynuyorum 6-7 aydır kullanıyorum servislik bir durum olmadığı için bu zamana kadar tabletimde servisin durumunu bilmiyorum yenilemişler falan diyolardı da ama Ultra Tab 2'yi tavsiye ederim

CuriousDroid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım onlara verceğin parayi biriktir adam gibi git samsung galaxy tab 3 al. En iyisi o. Hem kaliteli hem performns bakımından iyi. Oyunları rahat oynatıyo. Daha ne istiyosun ? :) Paranı biriktir git samsung al
Tab 3 yerine Asus Memo Pad HD 7 almak daha mantıklı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tabletten memnunum ama şöyle bişey var tableti al ama şarjını kullanma tableti bozuyor şarjını kullanırsan 2 saate dolan şarj on dakikaya biter

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba piranhayı hiç önermem aynı paraya samsung alabilirsin paranı çöpe atma 2 sene dayanır sonra boxzulur hem müşterileriylede ilgilenmez piranha bozlunca çöpe atarsın gidecek yerin yoktur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar ben aldim berbat ipad istiyorum dandikkk sürekli donuyor kamerasi berbat:(((( pismanimm :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kesinlikle almayın servis ürün herşey berbat . işin kurnazlığını çok seviyorlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:tt1::thumbup:bende var ve acayip süper hem hızlı
hem tüm uygulamaları indiriyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim sakın ama sakın alma play storda uygulamaların yarısı yok subway surf temple run benim tom vs.(daha nice güzel oyunlar) apk indirmek zorunda kalıyorum hızı iyi servis müşteri hizmetleri berbat servise gönderdim fabrika ayarlarına döndürmüş ve geri göhdermişler lazılım bile yüklememişler ben rezil oldum sen olma

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben aldım çok memnunum kimin ne dediğine bakma evet servis çok sıkıntılı ama tabletini doğru düzgün kullanmayı becerirsen servislik durumun olmaz kamerasını bende sevmedim ama uygulamaları gayet güzel şimdi karıma da tablet alıcam piranha R tab alıcam bakalım bu nasıl olucak

P

Piransamet

SDN Okuru
Ben çok oneririm şık rahat hızlı ama root atarsanız bozula bilirr onceden soyleyelim