Her Fiyat Aralığına Telefon Önerisi

technologylover

Asistan
Reaksiyon puanı
31

1000-2000 TL

LG G6

Nokia 8

HTC U Ultra

2000-3000 TL

Pocophone F1

Meizu 16th

Xiaomi Mi 8

3000-4000 TL

LG G7 ThinQ

Asus ZenFone 5Z

Samsung S9

4000-5000 TL

Samsnug Galaxy S9 Plus

OnePlus 6

Huawei P20 Pro

5000+

Samsnug Galaxy Note 9

Huawei Mate 20 Pro

IPhone XS Max

Bunlar benim düşüncem. Tavsiyelerinize,eleştirilerinize açığım.Güzel bir liste oluşturalım...

Mert Alper

Profesör
Reaksiyon puanı
1,311
XS Max için +10.000 diye sütun açıp tek başına koysaydın keşke :D

Reaksiyon puanı
5,173
Tabloda eleştirilebilecek telefonlar var ancak genel anlamda başarılı bir liste olmuş elinize sağlık.

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
2.5/3.5 saat kullanım veren, yedek parçası olmayan, teknik servisi berbat ve kaybolmuş bir firmaya ait(hatice), güncelleme olayı olmayan,camdan yapılmış aşırı narin ama buna rağmen geniş çerçeveleri olan HeTeCe U uLtRa fiyat performance telefonmidır?!?... :fearful::disrelieved:

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
2.5/3.5 saat kullanım veren, yedek parçası olmayan, teknik servisi berbat ve kaybolmuş bir firmaya ait(hatice), güncelleme olayı olmayan,camdan yapılmış aşırı narin ama buna rağmen geniş çerçeveleri olan HeTeCe U uLtRa fiyat performance telefonmidır?!?... :fearful::disrelieved:
Snapdragon 821 taşıyor. O fiyata göre gayet iyi...yani fiyat/performans ürünü sayılır. Ama LG G6 ve hele hele Nokia 8 varken HaTiCe’nin işi zor.

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Birde biraz daha var 2k ekran ama dışardan bakınca sönük leş kalitesiz gösteren super lcd(htc öyle tanımlıyor) ekran+ gün ışığında hayalet ekran olma teknolojisi (bunun için o para verilir dostum)

---- Mesajlar birleştirildi ----

Snapdragon 821 taşıyor. O fiyata göre gayet iyi...yani fiyat/performans ürünü sayılır. Ama LG G6 ve hele hele Nokia 8 varken HaTiCe’nin işi zor.

Valla en kötü o listeye mia2/redmi note 5/6 pro yada ithalatçı s7 girer o sıkıntı yumağı girmez. Sd821'ini yerim onun;)

Son düzenleme:

technologylover

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Tabloda eleştirilebilecek telefonlar var ancak genel anlamda başarılı bir liste olmuş elinize sağlık.

Teşekkürler...

Birde biraz daha var 2k ekran ama dışardan bakınca sönük leş kalitesiz gösteren super lcd(htc öyle tanımlıyor) ekran+ gün ışığında hayalet ekran olma teknolojisi (bunun için o para verilir dostum)
Valla en kötü o listeye mia2/redmi note 5/6 pro yada ithalatçı s7 girer o sıkıntı yumağı girmez. Sd821'ini yerim onun;)

Dediğim gibi kendi görüşüm yanlış doğru kişiden kişiye değişir

Son düzenleme:

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
3000 4000 aralığından zenfone 5z yi çıkarıp note 8 i eklerdim 5z nin sd 845 işlemcisi dışında note 8 e karşı ne gibi bi avantajı var?

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Teşekkürler...

Dediğim gibi kendi görüşüm yanlış doğru kişiden kişiye değişir

Yanlış anlamayın yaptığınız işe saygım var bir emek vermişsiniz elinize sağlık ama o cihazı sadece uygun görmedim :)

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Note 8 in son bir buçuk yılı kaldı. Güncellemesi biten samsung=çöp...
Güncelleme almak herşey değildir evde 4 yıllık note 3 'in vardı bataryası hariç taş gibi telefondu kaldıki zaten bi telefonu maksimum 3 yıl kullanıyoruz kendimizi kandırmaya gerek yok görende bi telefonu altı yedi yıl kullanıyoruz zannedecek

Reaksiyon puanı
5,173
Güncelleme almak herşey değildir evde 4 yıllık note 3 'in vardı bataryası hariç taş gibi telefondu kaldıki zaten bi telefonu maksimum 3 yıl kullanıyoruz kendimizi kandırmaya gerek yok görende bi telefonu altı yedi yıl kullanıyoruz zannedecek
Bıktım artık senle bu tartışmayı yapmaktan. Senin kafanın basmadığı nokta şu, sen note 8 almışın bir yıl kullanmışın. Bundan sonrada 2 yıl kullanıp değiştirebilirsin. Ancak günümüzde note8 çıkalı bir buçuk yıl olmuş. Son bir tane ana güncellemesi kalmış. Ve sen diyorsunki note8 alın. Evet 2 yıl sonra note8 kendini bir şekilde kullandırır ancak sonradan oluşmuş kronik sorunlar optimize sorunları saçma sapan yazılım hataları ile uğraşırsın. Samsung bir üst segment markasıdır. Paran barsa gidersin en yeni çıkmış s yada note serisini alırsın eğer yoksa gidersin alternatif markalar kullanırsın.

Bugüne kadar hep samsung kullandım hatta şuanda 2. Telefon olarak note4 kullanıyorum. Ve note4 son üç buçuk yaşını doldurduğundan beri basit oyunlar oynatamıyor. Eğer ben o zamanlar s6 alsaydım şuan büyük ihtimal ikinci telefonumda oyun oynayabiliyor olurdum.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Bıktım artık senle bu tartışmayı yapmaktan. Senin kafanın basmadığı nokta şu, sen note 8 almışın bir yıl kullanmışın. Bundan sonrada 2 yıl kullanıp değiştirebilirsin. Ancak günümüzde note8 çıkalı bir buçuk yıl olmuş. Son bir tane ana güncellemesi kalmış. Ve sen diyorsunki note8 alın. Evet 2 yıl sonra note8 kendini bir şekilde kullandırır ancak sonradan oluşmuş kronik sorunlar optimize sorunları saçma sapan yazılım hataları ile uğraşırsın. Samsung bir üst segment markasıdır. Paran barsa gidersin en yeni çıkmış s yada note serisini alırsın eğer yoksa gidersin alternatif markalar kullanırsın.

Bugüne kadar hep samsung kullandım hatta şuanda 2. Telefon olarak note4 kullanıyorum. Ve note4 son üç buçuk yaşını doldurduğundan beri basit oyunlar oynatamıyor. Eğer ben o zamanlar s6 alsaydım şuan büyük ihtimal ikinci telefonumda oyun oynayabiliyor olurdum.
Senin kafanın basmadığı noktada her güncellemesi biten telefona çöp gözüyle bakman bende sana note 3 den örnek verdim 2013 yılında aldım note 3 ü tam 3 yıl temiz bi şekilde kullandım sonra arada bi güvenlik güncellemeleri aldım etti sana 4 yıl ben daha ne isteyim temizinden 4 yıllık kullanım ömrü sundu bana ben sırf 1 ana güncellemesi kaldı diye Note 8 gibi mükemmel bi cihaz varken gidipte çakma tasarımlı ne idüğü belirsiz telefonları önermem Kimse kusura bakmasın güncelleme delisi olan varsa gitsin iphone alsın

Reaksiyon puanı
5,173
Senin kafanın basmadığı noktada her güncellemesi biten telefona çöp gözüyle bakman bende sana note 3 den örnek verdim 2013 yılında aldım note 3 ü tam 3 yıl temiz bi şekilde kullandım sonra arada bi güvenlik güncellemeleri aldım etti sana 4 yıl ben daha ne isteyim temizinden 4 yıllık kullanım ömrü sundu bana ben sırf 1 ana güncellemesi kaldı diye Note 8 gibi mükemmel bi cihaz varken gidipte çakma tasarımlı ne idüğü belirsiz telefonları önermem Kimse kusura bakmasın güncelleme delisi olan varsa gitsin iphone alsın

Bu sana son yazım. Kullanmak ile kullanmak arasında fark var. Önemli olan nasıl kullandığın yadeyse günümüzde s3 de hala kullanılabilir bir cihaz. Eğer konu sahibi şuan güncel bir telefon alırsa 4 yıl boyunca misler gibi oyunu oynar keyfine bakar gider. Ancak eğer note8 alırsa bir buçuk yıl sonra samsumgun köşeye atılmışlık politikasından etkilenmeye başlar. 2 yıl sonrada ilk başta saçma sapan kronik sorunlarla karşılaşmaya başlar ve sonra telefonu 3 yıl kullandığında yana n8 in çıkış yılından bu füne kadar geçen süre 5 yıla dayandığında cihaz birçok oyunu oynatamayacak hale gelecektir.

Nedense biz bu konuda forumcak hemfikirken sen tutturmuşun bir somsung fanboyluğu gidiyorsun.

Erkenekli

Asistan
Reaksiyon puanı
277
Bu sana son yazım. Kullanmak ile kullanmak arasında fark var. Önemli olan nasıl kullandığın yadeyse günümüzde s3 de hala kullanılabilir bir cihaz. Eğer konu sahibi şuan güncel bir telefon alırsa 4 yıl boyunca misler gibi oyunu oynar keyfine bakar gider. Ancak eğer note8 alırsa bir buçuk yıl sonra samsumgun köşeye atılmışlık politikasından etkilenmeye başlar. 2 yıl sonrada ilk başta saçma sapan kronik sorunlarla karşılaşmaya başlar ve sonra telefonu 3 yıl kullandığında yana n8 in çıkış yılından bu füne kadar geçen süre 5 yıla dayandığında cihaz birçok oyunu oynatamayacak hale gelecektir.

Nedense biz bu konuda forumcak hemfikirken sen tutturmuşun bir somsung fanboyluğu gidiyorsun.
Tamam ama senin bu dediğin güncelleme garantisi nerdeyse tüm telefonlar 2 yıl veriyor yani huawei de alsan aynı xioami de alsan ayni hatta bazi firmalar 1 yil bile zor veriyor yani bencede güncellem önemli ama android de maalesef 2 yıldan fazla veren telefon yok

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014

Bu her telefon için geçerli sen şuanda piyasadaki en güncel modelleri al zenfone 5z gibi,4 yıl boyunca( rahatça) kullan bende bidaha samsung almam ,1 tane daha fazla güncelleme alacak diye gidipte 5z zirzopuna o parayı vermem şu telefonları note la aynı kefeye koymayın güldürüyosunuz, samsung 2 ana güncelleme verdiğini milletinde bunu göze alarak telefon aldığını açıkladı buna rağmen o kadar s ve Note kullanıcısı var demekki alan memnun veren memnun siz forumca burda eleştiri yapmaya devam ederken samsung telefon satmaya devam ediyor...?

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Bu her telefon için geçerli sen şuanda piyasadaki en güncel modelleri al zenfone 5z gibi,4 yıl boyunca( rahatça) kullan bende bidaha samsung almam ,1 tane daha fazla güncelleme alacak diye gidipte 5z zirzopuna o parayı vermem şu telefonları note la aynı kefeye koymayın güldürüyosunuz, samsung 2 ana güncelleme verdiğini milletinde bunu göze alarak telefon aldığını açıkladı buna rağmen o kadar s ve Note kullanıcısı var demekki alan memnun veren memnun siz forumca burda eleştiri yapmaya devam ederken samsung telefon satmaya devam ediyor...?
Burada bir zirzop varsa o da 5Z değil fiyatıyla birlikte Note 8dir.
Sadece 5Z değil. 3500e LG G7 var 3100e Meizu 16 var.

M

Murat Burç

SDN Okuru
İyiki bi sd 845 iniz var öv öv bitiremediniz yemişim 845 inizi hali hazırda sd 835 gibi bi platform var yeterince güçlü zaten,5z note 8 'in verdiği arayüz,ekran kamera deneyimini verebilecekmi yada meizu denen zirzop bana onu söyle
Evet verecek. Özellikle LG ve meizu verecek

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ne zaman verebilecek aceba söylermisin adamlar s10 la çıtayı iyice yükseltecek daha note 8 'le başa çıkamayan telefonlar hergün dahada iyiye giden samsunga nasıl yetişecek merakla bekliyorum...
Başa çıkamayan? Neye göre kime göre? Meizu 16 ve LG G7, Note 8den iyi S9 Plus ile rakabet eden cihazlar. Kimse Note 8e bile rakip olamaz minvalinde şeyleri tekrar etmeyi bırak

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bunu sen söyleme gözümüm önünde g7 yi gömen bi insansın bana lg deme bu dediğini başka biri söylesin

Hadi g7 ekrandan ve arayüzden kurtarır kamerasıda iyi de meızu napabilecek ,iyki bi one plus aldın her tarafta çinli üreticileri övüp duruyosun
Meizunun ekran Samsung süper amoledi, ses donanımı en az LG G7 kadar kuvvetli işlemci 845 ram 6gb
Kamera donanımı da yine gayet kuvvetli Sony'nin kaliteli sensörleri den İMX380i kullanıyor sensörü Note 8den büyük 1/2.3 üstelik piksel boyutları da çok büyük 1.55 teknik veriler dışında kamerası gayet rekabetçi.

Ekran üzerinden parmak izi okucuya sahip çentiksiz tasarıma sahip ve alt üst çerçeveleri Note 8den ve 9dan ince.
Çok daha ince kasası çok daha küçük çok daha hafif ama yalnızca 300 mah pil eksiği var.

Birisi 3900 TL öbürü 3100 TL meizu Türkiye garantili.
Boş konuşuyorsun boşa savunuyorsun S-Pen falan deme Samsung arayüzü falan da deme. 700 TL daha ucuza daha iyi donanım sunuyor meizu 16 benim gözümde tek sıkıntısı kamera arayüzüne 60 FPS koymamıslar o da olsun artık

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Meizunun ekran Samsung süper amoledi, ses donanımı en az LG G7 kadar kuvvetli işlemci 845 ram 6gb
Kamera donanımı da yine gayet kuvvetli Sony'nin kaliteli sensörleri den İMX380i kullanıyor sensörü Note 8den büyük 1/2.3 üstelik piksel boyutları da çok büyük 1.55 teknik veriler dışında kamerası gayet rekabetçi.

Ekran üzerinden parmak izi okucuya sahip çentiksiz tasarıma sahip ve alt üst çerçeveleri Note 8den ve 9dan ince.
Çok daha ince kasası çok daha küçük çok daha hafif ama yalnızca 300 mah pil eksiği var.

Birisi 3900 TL öbürü 3100 TL meizu Türkiye garantili.
Boş konuşuyorsun boşa savunuyorsun S-Pen falan deme Samsung arayüzü falan da deme. 700 TL daha ucuza daha iyi donanım sunuyor meizu 16 benim gözümde tek sıkıntısı kamera arayüzüne 60 FPS koymamıslar o da olsun artık
Sen kağıt üstündeki verilere göre konuşuyorsun eğer vaziyet böyleyse apple her sene kağıt üstünde en güçlü işlemciyi üretiyor ama yapılan speed testlerde bazı android telefonlardan geride kalıyor, ben sana günlük kullanıcı deneyiminden bahsediyorum, bi eline note 8 al bi eline meızu yu al sokaktan çevirdiğin 2 kişiye bu telefonları ver 1 hafta kullansınlar sonra gidip hangisinden daha iyi deneyim elde ettiklerini sor,kağıt üstündeki verilere göre telefon değerlendirmeyi bırakın artık evet s pen diyorum evet experience arayüzü diyorum çokta işlevsel ve kullanışlılar.

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
???

Note 8 2017’nin en iyi cihazlarından biri olsa da artık benzer,hatta daha iyi alternatifleri var. Ama elbette bunlar tüketicinin tercihine bağlı...

S/Note 8’in exynos’un performansı iyi sayılmaz(mod yüklemeden pubgde HDR bile açamıyor) Ama snapdragon 835 olanı gayet yeterli.

Kağıt üzerindeki özelliklere de bakmak doğru olmaz. Eğer doğru olsaydı iphone gibi telefonlar tamamen çöp sayılırdı ;)

Arayüzü de gayet önemli. Tüketici hangisini uygun bulursa onu kullanmalı diyebilirim. Ama maalesef herkesin istediği gibi telefonlar da olmayabilir. Örneğin özellikleri iyi ama arayüzü eh olan telefonlar vb....

Samsungun güncelleme ile ilgili sorunları var. Burada administraktör ile hemfikirim. Bazıları güncelleme almayan telefonu sorunsuzca kullanır,bazıları da en güncelini ister.

Keşke Samsung daha fazla güncelleme verse. Telefonu yavaşlatırsa güncellemeden önce tüketicileri uyarsınlar. Tüketici isterse güncellemez.

Samsung tüketiciye daha fazla seçenek sunmak ister(öhöm ayfon). Güncellemelerde de daha fazla seçenek versinler o zaman.

Reaksiyon puanı
5,173
Tamam ama senin bu dediğin güncelleme garantisi nerdeyse tüm telefonlar 2 yıl veriyor yani huawei de alsan aynı xioami de alsan ayni hatta bazi firmalar 1 yil bile zor veriyor yani bencede güncellem önemli ama android de maalesef 2 yıldan fazla veren telefon yok
Üst segment 2 ana güncelleme veriyor ancak cihaz üç üç buçuk yıl güncelleme almaya devam ediyor.

Samsung en dolu arayüze sahip olan markalardan biri. Bu yüzden samsungu kağıt üzerinde olandan az daha aşağıda düşünmek gerek.

Son düzenleme:

daimy2017

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
bence liste başarılı, elbette herkesin kendi görüşü ayrıdır.