Hepsiburadadan telefon almak

Yardım12357

Asistan
Reaksiyon puanı
74
Hepsiburadadan telefon almayı düşünüyorum. Acaba yazılı fatura gönderiyolar mı? yoksa onl,ine epostadan mı fatura çıkartmak lazım. Hepsiburadadan telefon alanlar bir yazabilir mi?? (satıcıı hepsiburadanın kendisi)

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779
online fatura gelmişti bana. ve hala da siparişlerim içinden aldığım telefonu bulup
online faturasına da ulaşabiliyorum.

DartexNato

Asistan
Reaksiyon puanı
95
vallahi ben birzat vatandan aldım için internet den önermiyorum ama siz alırsınız bunlar yurtiçi kargo ile anaşmalı oldu için telefona zara gelebir bilyorsunuzdur yurtiçi kargo kargolar bildin nazık davranımıyorlar ama siz bilirsiniz

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779
vallahi ben birzat vatandan aldım için internet den önermiyorum ama siz alırsınız bunlar yurtiçi kargo ile anaşmalı oldu için telefona zara gelebir bilyorsunuzdur yurtiçi kargo kargolar bildin nazık davranımıyorlar ama siz bilirsiniz
walla hepsiburada'dan iki kere iphone almışlığım var. sapasağlam geldi.
notebook almışlığım var o da sapasağlam geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

online fatura gelmişti bana. ve hala da siparişlerim içinden aldığım telefonu bulup
online faturasına da ulaşabiliyorum.
ve o faturayı ister basabiliyorum istersem de kendime email ile gönderebiliyorum.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Ben de son telefonumu hepsiburadadan aldım ve taş gibi bir kutunun içerisinde sapasağlam geldi. Kargo konusunda pek sıkıntı yaşanacağını sanmam. Ancak işi garantiye almak için her zaman böyle değerli ürünlerin kargo paketini açarken videoya çekerim. Olur da bir sıkıntı çıkarsa kanıtım olsun diye. Fatura kısmında da bana da basılı fatura gelmemişti. E arşiv olarak gelmişti.

selimaksungur1

Doçent
Reaksiyon puanı
689
Hepsiburadadan telefon almayı düşünüyorum. Acaba yazılı fatura gönderiyolar mı? yoksa onl,ine epostadan mı fatura çıkartmak lazım. Hepsiburadadan telefon alanlar bir yazabilir mi?? (satıcıı hepsiburadanın kendisi)
Alınır. Satıcısı Hepsiburada olursa daha da iyi olur sağlam paketliyorlar ben 2-3 sene önce telefon aldığımda faturayı kutu içine koyup göndermişlerdi şu an e fatura olabilir

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
Eğer Hepsiburada'dan alırsanız genel olarak e-fatura geliyor. Eğer başka satıcıdan alırsanız içinde ürünün yazılı faturası ve mailinize otomatik oluşturulan e-fatura geliyor.
Edit: Bence alınır. İki telefon, iki akıllı saat, üç farklı kablosuz kulaklık aldım. Bir satıcının çakma ürün yollaması dışında bir sorun yaşamadım. Onu da iade aldılar zaten.

Son düzenleme:

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
Yıl bilmem kaç olmuş güvenilir siteden de telefon alırken düşünmekte ne bileyim. Son telefonumu da HB aldım farklı satıcı dan

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
Hepsiburadadan bir laptop, birkaç tane de telefon aldım. Hiçbirinde bir sorun yaşamadım. Son aldığım laptopu Monster'ın kendi sitesinden almasaydım yine Hepsiburadadan alırdım. Fatura e mail olarak geliyor Hepsiburadada.

_emre_emre_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,263
hepsiburada'dan alabilirsin. ama amazon'a bakabilirsin. ikiside iyi

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
Alınabilir

black_sea_28

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Alış verişimi yıllardır Hepsiburada'dan yaparım, eve aldığım beyaz eşyayı da oradan aldım. Telefon da aldım, bu vakte kadar problem yaşamadım.

®Shift®

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,817
Alınır.

Lukin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Alınır sayamayacağım kadar ürün ve geçen sene eşime telefon aldım bir sorun yaşamadım.

teknoman007

Doçent
Reaksiyon puanı
312
2 ay önce satıcı hepsiburada üzerinden iphone 11 satın aldım kutu sağlam şekilde geldi. fatura adıma kayıtlı ama online olaram mail yolu ile geldi. apple sitesinden sorgulama yaptım cihaz sıfır çok memnunum kullanıyorum. bence alınır. mağazadan gidip alırsan 200 ile 500 lira arası daha fazla ödersin ürüne göre değişiyor fiyat. bu kadar fazla ödemeye gerek yok bence

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
satıcının hb olmasına dikat edin diğer satıcılar köü demiyorum bazen sıkıntı çıkarıyorlar