Hepsiburada Ucuzunu Bulursan Farkı İade Sahtekarlığı

aligultekin34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar,

Konuyu direk şikayetvar sitesi üzerinden yaptığım kaydı yazacağım...

11.11.2025 tarihinde Hepsiburada üzerinden Dreame Bot L10S Pro Ultra Heat Robot Süpürge+Mop ürünü için “Ucuzunu Bulursan Farkı İade” kampanyasına başvurdum. Sipariş numaram: 4759034697. Kampanya şartlarını eksiksiz yerine getirmeme rağmen, fiyat farkı tarafıma ödenmedi.

Başvuru sürecinde müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim ancak olumsuz bir yanıt aldım.

Süpürgeyi sepete eklediğimde bakım paketi de otomatik olarak sepete ekleniyordu ve hediye gibi gözüküyordu. Aldığım zaman 24.999 - 1000 TL kupon ile 23.999 TL'ye aldım. Fakat 11.11.2025 tarihinde fiyat 21.999 TL'ye düştü. Ucuzunu Bulursan Farkı İade kampanyasına başvurdum fakat istediğim cevabı alamadım. Hesapta bakım paketi hediye olarak görünüyordu. Ancak ürün faturalandırılırken bakım paketi 1.850,99 TL olarak, süpürge ise 22.148,01 TL olarak faturalandırıldı. 11.11.2025 tarihinde açtığım başvuru sonucunda sadece 149 TL'lik bir kupon tanımlayacaklarını söylediler. Yani hediye diye bakım paketini bana satmış oldular. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise bir şey yapamayacaklarını belirttiler. Burada mağduriyet yaşamaktayım. Hediye diyorsunuz ama değil ve 2000 TL kupon tanımlamanız gerekirken 149 TL ile geçiştiriyorsunuz.

Kampanya koşullarını tamamen yerine getirdiğim halde yaşadığım bu mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum.

Fiyat farkının tarafıma ödenmesini ve kampanya şartlarının tekrar incelenmesini rica ediyorum.