Hepsiburada kapıda ödeme seçeneği yokmu?

Custode

Asistan
Reaksiyon puanı
100
ben hepsiburada dan ürün alacağımda kapıda ödeme yapmak istiyorum baktığımda orda öyle bir seçenek yoktu nasıl kapıda ödeme yaparım (NAKİT İLE)

Berkecix

Asistan
Reaksiyon puanı
90
n11 de var diye biliyorum ama...

Custode

Asistan
Reaksiyon puanı
100
klavye alacağım

Custode

Asistan
Reaksiyon puanı
100
Mediamarkt ta kapıda ödeme var galiba klavye öodellerini inceleyebilirsin oradan.
ÇOK SAĞOL
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama aradığım şeyi bulamadım :P
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mediamarkt ta kapıda ödeme var galiba klavye öodellerini inceleyebilirsin oradan.
vatan bilgisayarda varmıdır?

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
vatan bilgisayarda varmıdır?

Bulduğun sitelerin ödeme sayfasına gelip orada görebilirsin var mı yok. Ama çoğu sitede olmuyor kapıda ödeme. ZAten bu aralar bayram yoğunluğu kargolar sıkıntılı birde kapıda ödeme ile işin çok zor. Kredi kartı ile hepsiburada'dan al geç bence boşuna uğraşma. ( Kapıda ödemenin komisyonuda vardır birde boşu boşuna ödememiş olursun. )

Custode

Asistan
Reaksiyon puanı
100
Bulduğun sitelerin ödeme sayfasına gelip orada görebilirsin var mı yok. Ama çoğu sitede olmuyor kapıda ödeme. ZAten bu aralar bayram yoğunluğu kargolar sıkıntılı birde kapıda ödeme ile işin çok zor. Kredi kartı ile hepsiburada'dan al geç bence boşuna uğraşma. ( Kapıda ödemenin komisyonuda vardır birde boşu boşuna ödememiş olursun. )
yaşım 14 babama yalvarıyorum kredi kartı ile al diye ama malum işten çıkartmalar falan olduğu için