Custode
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 100
ben hepsiburada dan ürün alacağımda kapıda ödeme yapmak istiyorum baktığımda orda öyle bir seçenek yoktu nasıl kapıda ödeme yaparım (NAKİT İLE)
kapıda ödeme yapan site biliyor musunmaalesef
alacağın ürüne göre değşir bazı ürünler kapıda ödeme fırsatı sunuyor gönderen firmaya bağlı sanırsamkapıda ödeme yapan site biliyor musun
ÇOK SAĞOLMediamarkt ta kapıda ödeme var galiba klavye öodellerini inceleyebilirsin oradan.
Kapıda Ödeme İle Alışveriş Nasıl Yapılır | MediaMarkt
Kapıda ödeme ile alıÅveriÅ imkanı MediaMarkt'ta ! İndirimli ürünleri kapıda ödeme yaparak satın almak için hemen tıklawww.mediamarkt.com.tr
vatan bilgisayarda varmıdır?Mediamarkt ta kapıda ödeme var galiba klavye öodellerini inceleyebilirsin oradan.
Kapıda Ödeme İle Alışveriş Nasıl Yapılır | MediaMarkt
Kapıda ödeme ile alıÅveriÅ imkanı MediaMarkt'ta ! İndirimli ürünleri kapıda ödeme yaparak satın almak için hemen tıklawww.mediamarkt.com.tr
vatan bilgisayarda varmıdır?
yaşım 14 babama yalvarıyorum kredi kartı ile al diye ama malum işten çıkartmalar falan olduğu içinBulduğun sitelerin ödeme sayfasına gelip orada görebilirsin var mı yok. Ama çoğu sitede olmuyor kapıda ödeme. ZAten bu aralar bayram yoğunluğu kargolar sıkıntılı birde kapıda ödeme ile işin çok zor. Kredi kartı ile hepsiburada'dan al geç bence boşuna uğraşma. ( Kapıda ödemenin komisyonuda vardır birde boşu boşuna ödememiş olursun. )
yaşım 14 babama yalvarıyorum kredi kartı ile al diye ama malum işten çıkartmalar falan olduğu için
Reis yine de sağol fakat ailem kart almama kızıyor oyunlara para yatıracağımı sanıyorlarİninal Kart , Papara kullanabilirsin ön ödemeli kartlar ile alışveriş yapabilirsin dostum![]()
Reis yine de sağol fakat ailem kart almama kızıyor oyunlara para yatıracağımı sanıyorlar