Hepsiburada Hediye Çeki Hakkında ?

Yanlız adam..

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Merhaba forum İphone 7 plus 256 Gb( Rose Gold) pembe bir telefonum var satmayı yerine 2 tane android almayı düşünüyorum. Ama normal şartlarda kimse almıyor hepsiburada sitesinde baktığımda hediye çeki kampanyasını gördüm ve girdiğimde bu telefon için 2900 TL sadece telefonlarda kullanabileceğim bir hediye veriyorlar. Mantıklı mı arkadaşlar ? Telefonumun kasasında çok ufak tefek çizikler ve aşınmalar var. Başka bir sorunu yok. Garanti kutu fatura vesaire yok.

Ürünü kargolayıp onlar bakacaklarmış onay verirlerse çek hesaba geçecekmiş vermeme ihtimalleri çok mudur sizce hiç bu şekilde alışveriş yapan oldu mu Hepsiburada'dan?

Yanlız adam..

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Ve aslına bakar isen satmaktan'da pek emin değilim aslında telefona ısındım ama androidin kendine has özelliklerini de aramıyor değilim yani İphone cihaz pek özgür bir cihaz olmadığı için... Sizce satmalı mıyım?

Umut Keleş

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
866
Ve aslına bakar isen satmaktan'da pek emin değilim aslında telefona ısındım ama androidin kendine has özelliklerini de aramıyor değilim yani İphone cihaz pek özgür bir cihaz olmadığı için... Sizce satmalı mıyım?
Apk hileli oyun indireceksen müzik indirmeye hasret kaldıysan geç android e yok ben telefonuma virüs kaptırırım fln diyorsan kal iphone de