Hepsiburada güvenilirmi?

DarkProKnight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Hepsiburada'da op5 almak için geziniyordum.Aynı ürünün farklı satıcılarda daha ucuz veya pahalı olduğunu gördüm.Sizce bu ucuzluk-pahalılık orantısının sebebi nedir.Ucuz veya pahalı olanını alırsam bir sorun (Çakma mal, Bozulma, Şarj olmama, Donma) gibi olaylar yaşarmıyım.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Geçen sene HB' den Iphone 6S Plus aldım hiç bir sorun yaşamadım. Satıcıya göre değişiyor HB' nin kendisi satarsa daha iyi diye biliyorum. Mutlaka garantisi olan ürün alın. Ayrıca geri iadesi de mümkün olsun.

Mahmutpaşa

Asistan
Reaksiyon puanı
101
hepsiburadayı avm
diğer satıcıları da dükkanlar olarak düşün
tavsiyem hepsiburada tarafından satılanları alman olacaktır
ama yorumları ve puanını oku
elektronik bir alet ve kargoyla gelecek sorun yaşama ihtimali hep var :D

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
Hepsiburada'da op5 almak için geziniyordum.Aynı ürünün farklı satıcılarda daha ucuz veya pahalı olduğunu gördüm.Sizce bu ucuzluk-pahalılık orantısının sebebi nedir.Ucuz veya pahalı olanını alırsam bir sorun (Çakma mal, Bozulma, Şarj olmama, Donma) gibi olaylar yaşarmıyım.
Merhaba;
Hepsiburada.com güvenilirdir. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Ama almadan önce garantili olduğuna dikkat edin, yorumları okuyun, satıcıya dikkat edin. :)

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Satıcıya dikkat etmek daha önemli,yorumları da dikkate alabilirsiniz.

SelimhanCan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Eskiden güvenilirdi artık güvenmiyorum. Telefona birkaç aksesuar aldım biri de ekran koruyucu camdı. Cam kırık geldi aradım müşteri hizmetlerini bana dolandırıcıymışım gibi davrandılar. Camıda değiştirmediler ne halin varsa gör tavrını gördüm.

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
Eskiden güvenilirdi artık güvenmiyorum. Telefona birkaç aksesuar aldım biri de ekran koruyucu camdı. Cam kırık geldi aradım müşteri hizmetlerini bana dolandırıcıymışım gibi davrandılar. Camıda değiştirmediler ne halin varsa gör tavrını gördüm.
Formumuzda bir çok kişi oradan alışveriş yapıyor. İlk defa duydum. OP 5 gibi bir telefonu satarken böyle yapmayacaklardır diye tahmin ediyorum. Satıcısı da kendisi bir sorun olmaz büyük ihtimalle. :)

Arcath

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Bugüne kadar çok ürün aldım. Satıcı olarak hepsiburada seçeneğine dikkat etmekte fayda var. Diğer satıcılarda olumsuzluklar yaşanabiliyor. Hepsiburada olarak (nadiren de olsa) kargo gecikmesinden başka bir sıkıntı yaşamadım. Yeterince incelemeden sipariş ettiğim ürünler olmuştu, beğenmedim, farklı zamanlarda bir sürü ürünü iade ettim. Hiç sıkıntı çıkarmadılar.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
satıcı puanı çok yüksek olanları ve yorumlara bakın, özellikle kendilerinin sattıkları ürünler tercihim.

SelimhanCan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
İlk defa duyan herkes için toplu cevap vereyim. Ben kendim kazıklanmadan inanmam akıllanmam diyorsanız elimden bir şey gelmez. Tercih meselesi sonuçta.

Oğuzhan Kalkan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
28
Hb'nin kendisininden sürekli alışveriş yapıyorum sıkıntı yaşamadım hatta birkeresinde aldığım kılıfı beğenmedim açarken kutusunu yırtmama rağmen geri iade aldılar

By Devvil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
30
iPhone X - Mağaza
9650Tl'lik Laptop - Mağaza
10bin küsür tl'lik - HepsiBurada (farklı farklı ürünler yıllardır.)
Hiç bir sorun yaşamadım. Merak edip HB arayıp mağazadan (satıcıdan) alınan ürünlerin sorumlusu biziz mağaza değil dediler, ne kadar doğru bilemem ama sorun yaşamadım.

Reaksiyon puanı
68
Hb güvenilir bir sıkıntı olmaz. Ürün ile sıkıntı yaşadığınız zaman hemen çözüyorlar

Sayın Berk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
hepsiburada'ya girince ilk olarak satıcı: hepsiburada olarak filtrelerim.