Hepsiburada.com Temsilcisi İsteriz!

Fearlees

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Evet arkadaşlar bugün birşeye değinmek isterim.Çoğumuzun internet üzerinden alışveriş yapmak için kullandığı hepsiburada.com son zamanlarda sorun çıkartıyor,aksilikler oluyor.Bildiğiniz gibi telefonlardan aradığımız zaman pek bir ilgilenen olmuyor.Bu şey TTnet içinde geçerli ve SDN forumdaki TTnet temsilcisi sayesinde sorunlarımızla daha iyi ilgileniliyor.Neden bu temsilci hepsiburada.com için de geçerli olmasın die düşündüm,hem size hemde SDN ekibine iletmek için böyle bir konu açtım.Sizin görüşlerinizi bekliyorum.

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
aslında güzel düşünce ama tutrmı gelipte burda temsilcilik açarlarmı bilmem ama açsalar kendileri için çok iyi olur kaybettikleri müşterileri yine kazanabilirler.sonuçta burası forum sitesi hemde Türkiyede hemen her yerden kullanıcısı var.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Kafayı yiyecek temsilci aranıyor. duyrulur.

konyak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Temsilcileri olsa ne olucak ki durum gene aynı olucak .. Sadece zaman kaybı olacak

Clicker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Temsilci mi ahaha =) güldürmeyin ya kim kendini göz göre göre uçurumdan aşağı atar ki? zaten hb'nin hiç insanlara yardım edesi yok böyle bir girişimde bulunmazlar.