Hepsiburada.com sipariş iptali

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -mert-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

-mert-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar hepsiburada'ya 1 ocak ta 2 ürün için sipariş verip ödemeyi havale ile yapmıştım ama hala tedarikte göründüğünden dolayı iptal ettim ancak müşteri hizmetleri sayfasında e-dekont gönderilcek diyordu 10 dk dır bişey gelmedi ne yapayım beklemem mi lazım yoksa mail falan mı atayım ???

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
sıklıkla mail at bazen geç cevap veriyorlar.

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
aynı yöntem ile ben sürekli alışveriş yapıyorum, ürün tedarikte yazısı değişmiyor, bundan dolayı yanılmış olabilirsin, iptal etmene gerek yoktu !!!

müşteri hizmetlerine mail atabilirsin, onlar sana telefon ile ulaşacaklardır, sorun çözülecektir, merak etme ;)

-mert-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ürünler gecikmesin diye hepsiburada dan iptal ettim başka yerden alıcam maalesef hepsiburada da tedarik 2-3 günde olmadımı o süre uzayıp gidiyor

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
İnternet alışverişinde bu tarz aksaklıklar maalesef oluyor ben geçengün bir kitap sipariş ettim tedarik aşaması biraz sancılı geçti, gerçi pek bulunan bir kitap değildi :) stephan hawking'in kitabını almıştım.

-mert-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benimkide kitaptı ideefixe den şimdi sipariş vericem :) hepsiburada ya da mail attım çeke dönüştürün diye bakalım ne zaman cevap gelcek

-mert-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
müşteri hizmetleri sayfasından dün akşamüstü yazdım cevap yok sabah tekrar yazdım bu saate kadar yine cevap gelmedi daha ne yapmam lazım bu sorumsuzlara 10 kere mi istiycez bişeyi hem parayı geri de istemedim çeke dönüştürün dedim ama kime :@