Hepsiburada.com hakkında ufak bir soru

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Hiç internetten alışveriş yapmadın mı ?

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hiç internetten alışveriş yapmadın mı ?
Tabi ki yaptım. Normalde GG den alıcaktım ama orda ki kullanıcılara güvenemedim. Sahte mevzusu falan. Hepsiburada.com'dan ilk defa alışveriş yapcam bu yüzden sormak istedim.

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Gittigidiyor da kullanıcılar satar ürünleri.Fakat hepsiburada.com ürünleri kendi stoklarında barındırır.Yani iade garantisi gibi şeyler için direk site ile muhattap oluyorsun ve sitenin hesaplarına para aktarıyorsun.Bu arada hepsiburada Türkiyenin en büyük online alışveriş sitesi,yani güven konusunda sıkıntın olmasın.Ama yine de gözün açık olsun
;)

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bana o zaman şimdi o ürünü almak kalıyor. İndirim varken yararlanmak lazım. Sizlerede çok teşekürler.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Hepsiburadada sahte garantisiz ürün olacağını sanmıyorum.

irfan-06

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hepsiburada garantili ve faturalı ürün satış yapar ve ürünler Türkiye garantili olur.

muhammed85

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sahte ürünler var ama garantisiz ürün yok benim bildiğim

grasorn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
45 gündür sipariş vermiş olduğum ürün elime ulaşmadı hala beklemedeyim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
biri bana yardımcı olabilir mi ürün alıcagım da tiger orjinal mi resimdekini mi yolluyorlar acaba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hepsi burada dan 2 telefon 2 televizyon ps3-oyun codmw3 kulaklık laptop soğutucusu modem vs.. yaklaşık 4000 tl gibi bi alışveriş yaptım hiçbir sorun yaşamadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yea Mrb bnde hepsi buradan Nokia lumia 720 almak istiyorum ancak pek güvenemiorum internetten telefon almaya ve acaba bu telefon orijinali mi sahte olma olasılığı var mı cevaplarsanız sevinirim Şimdiden çok teşekkürler. :)