peki herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?Hepsiburada kendi anlaşmalı olduğu banka hangisiyse veya tercih hakkı sunuyorsa tercih edilen bankadan ürünün fiyatı kadar kredi başvurusu yaptırtıyor size. Banka da size ürünün fiyatı üzerinden ödeme planı yapıp faizi ekliyor. Kısacası faizli taksit sistemi gibi bir şey.
12 ay vadeli olanı seçersen 12 ay sürer. Üzerine ekleme olmaz.peki herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
bir de garanti de son fiyat orada yazan mı 12 ay taksitte toksa üstüne bir de taksit mi binecek?
Ekli dosyayı görüntüle 122212
Mesaj otomatik birleştirildi:
Airbus
grbzz
_Zaur_
alpsadik
12 ay taksitte garantide ödeyeceğimiz fiyat net ne olur.12 ay vadeli olanı seçersen 12 ay sürer. Üzerine ekleme olmaz.
Ekranda yazıyor. 2911,89₺ Daha detaylı bilgi için hepsiburada ile konuşabilirsiniz. Belki kredi masrafı vb. olaylar vardır o kısmını bilemiyorum.12 ay taksitte garantide ödeyeceğimiz fiyat net ne olur.
vade farkı alınır yanlış bilgi vermeyelim lütfen.12 ay vadeli olanı seçersen 12 ay sürer. Üzerine ekleme olmaz.
Ekrana dikkatlice bakarsanız zaten vade farklı fiyat vade kısmının yanında yazıyor.vade farkı alınır yanlış bilgi vermeyelim lütfen.
teşekkürler.Ekranda yazıyor. 2911,89₺ Daha detaylı bilgi için hepsiburada ile konuşabilirsiniz. Belki kredi masrafı vb. olaylar vardır o kısmını bilemiyorum.
peki ne kadar alınır son fiyat ne olur?vade farkı alınır yanlış bilgi vermeyelim lütfen.
üzerine ekleme yapılmaz yazmışsınız onun için söyledim onu bende görüyorum.Ekrana dikkatlice bakarsanız zaten vade farklı fiyat vade kısmının yanında yazıyor.
son fiyat yazıyor zaten,kaç taksit olucaksa onun karşısında belirtmişler.teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki ne kadar alınır son fiyat ne olur?
ben de öyle düşünüyorum ama yine de emin olmak istiyorum.Kredi çekiyorsun işte, ekranda kaç para yazıyorsa o. Faizi ile birlikte benim bildiğim.
Hocam şunu merak ediyorum ben alış veriş kredisi ile realme 6 almayi düşünüyorum. garanti bankasına 12 ay taksitle 242 tl gözüküyor acaba fiyata ekleme yapılacak mi yoksa son fiyat o mu (yani banka faiz ekleyecek mi)Yasal Mevzuat gereğince, telekomünikasyon, kuyum, yemek ve gıda, kozmetik, ofis malzemesi, hediye kart, hediye çeki alımlarında taksit uygulanamamaktadır. O yüzden ya alışveriş kredisiyle ya da ticari kart ile ödemelisin (ticari karta taksit oluyor).
Ek ücret ödenmiyor diye biliyorum(?).Hocam şunu merak ediyorum ben alış veriş kredisi ile realme 6 almayi düşünüyorum. garanti bankasına 12 ay taksitle 242 tl gözüküyor acaba fiyata ekleme yapılacak mi yoksa son fiyat o mu (yani banka faiz ekleyecek mi)