Hepsi Burada İnsanların Hakkını Yiyiyor.

awarahoon82

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle selamlar herkese.Geçen sene ekran kartı aldım 977 tlye 8 gb 256 bit.
Bu sene arıza yaptı.Servise gönderdim tamir yapamadılar. Para iadesi yapacaklarmış.O ekran kartı olmuş 4000 TL.
Öyle uynıklar ki o ekran kartı fiyatı yükselmeseydi düşseydi kesin ekran kartının yenisini yada eşdeğerini gönderirlerdi.
İşte sorsan müslümanım derler ama insanların haklarını yemeye geldimi en baştalar.
Siz üyeler söyleyin ben haksızmıyım.

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
Bu sene arıza yaptı.Servise gönderdim tamir yapamadılar. Para iadesi yapacaklarmış.O ekran kartı olmuş 4000 TL.
Öyle uynıklar ki o ekran kartı fiyatı yükselmeseydi düşseydi kesin ekran kartının yenisini yada eşdeğerini gönderirlerdi.
İşte sorsan müslümanım derler ama insanların haklarını yemeye geldimi en baştalar.
Arada kaldım.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,741
Burada hepsiburadanın ne suçu var şimdi ? Ayrıca para iadesini kabul etmek yerine eş değer ürün talebinde bulundunuz mu servise ?

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Genel olarak çoğu firma böyle, firmalar vicdan ile değil de çakallık ile yönetiliyor sanırsam. Benim alacağım bilgisayarı da sipariş ettikten sonra 3 gün daha bekletip fiyatı yükseldiğinde parayı çekmişlerdi. :)

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Tüketici hakem heyeti vs. başvurup ithal ürün olduğu için ve aradan zaman geçtiği için ücret iadesini dolar kuru üzerinden istediğinizi, mağdur olduğunuzu belirtin. Süreç uzun sürse de sizi haklı bulacaklardır.

awarahoon82

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Burada hepsiburadanın ne suçu var şimdi ? Ayrıca para iadesini kabul etmek yerine eş değer ürün talebinde bulundunuz mu servise ?
Tabiki Bulundum Serviside Biziz Dediler Zaten Ama Kusura Bakma Onlar Uyanık Sence Kabul Ettilermi.Tabiki Hayır.Mecbur Tüketici Derneğine Başvurdum Oda Uzun İş Ama Yapacak Birşey Yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

HepsiBurada teknik servis değil ki ? Sizin hakkınızı yiyen teknik servis HB ile alakaları yok. Değişim isteyin bence.
Hb Servisi Var Kardeşim.Kendileride Kabul Ediyor Bunları.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Tabiki Bulundum Serviside Biziz Dediler Zaten Ama Kusura Bakma Onlar Uyanık Sence Kabul Ettilermi.Tabiki Hayır.Mecbur Tüketici Derneğine Başvurdum Oda Uzun İş Ama Yapacak Birşey Yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hb Servisi Var Kardeşim.Kendileride Kabul Ediyor Bunları.
Direkt garantiye gönderin bence