Cyber2021
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
HepisBurada İndirimleri? İndirimler Gerçek Mi?
realme 7 pro alcam ilk sorum realme indirimi gerçek mi 3599 liraya satılıyo? 2. Sorum realme 7 pro nasıÇoğu değil.
Ben bilmiyorum. Bazen bindirim olabiliyor indirimler. ?realme 7 pro alcam ilk sorum realme indirimi gerçek mi 3599 liraya satılıyo? 2. Sorum realme 7 pro nası
Zaten 3600 tl idi. İndirim bazen gerçek olabiliyor ama burada bir indirim yok.realme 7 pro alcam ilk sorum realme indirimi gerçek mi 3599 liraya satılıyo? 2. Sorum realme 7 pro nası
telefonu daha çok ne için kullanırsınızrealme 7 pro alcam ilk sorum realme indirimi gerçek mi 3599 liraya satılıyo? 2. Sorum realme 7 pro nası
telefonu daha çok ne için kullanırsınız
alacaksan az önce baktım realme tr garantili olduğu için bence güvenebilirsinrealme 7 pro alcam ilk sorum realme indirimi gerçek mi 3599 liraya satılıyo? 2. Sorum realme 7 pro nası
oyun ve sosyal medya için çok iyi çünkü 8 gb gibi yüksek bir ram varsosyal medya arada oyun oynarım
alacaksan az önce baktım realme tr garantili olduğu için bence güvenebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyun ve sosyal medya için çok iyi çünkü 8 gb gibi yüksek bir ram var
ayn snapdragon işlemci ve sony kameralar çok kliteli bi seçimalacaksan az önce baktım realme tr garantili olduğu için bence güvenebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyun ve sosyal medya için çok iyi çünkü 8 gb gibi yüksek bir ram var
bende baktımda bence ciddi ciddi yiyolar bizi hocam o airpods yeni nesil olmayanı olabilir 1.nesil olabilir bence yalan dolan yaBazı ürünler gerçekten indirimde ; Airpods Pro (1.799), İphone 11 64 GB( 6999 TL ye gördüm) ve özellikle parfüm kategorisi çok iyi durumda diye düşünüyorum. Bilgisayar aksesuarlarındaki bir çok üründe de bence gerçek indirim var.