Hepimizi Çocukluğuna Götürecek Bir Yazı

Twitter07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
120.jpg

Ahh ne güzel günlerdi o günler... Teknolojiye dair çok şeyimiz yoktu ama mutluluğumuz vardı. Her şeyin tadı farklıydı. Gerçekten o günleri yaşayabilen son nesil olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Şimdi ise hayattan bir tat alamıyoruz. Olmuyor işte eskisi gibi olmuyor. Ne varsa eskisinde var. Neyse çok uzatmadan galerimize geçelim. Yanınıza bir peçete alın çünkü duygulanıp, gözleriniz yaşarabilir.

bisiklet-jant-susleri-789651.jpg

Şu bisiklet süslerini jantlarımıza taktığımızda ne de mutlu olurduk. Kendimizi havalı hissederdik.Özellikle şu yıldızlı olanlar var ya en nadir bulunan süslerdendi. Çok iyi hatırlarım bi arkadaşıma bu süsleri almak için tam 10 adet cips almıştım. Süsleri elde ettiğimde ise benden mutlusu yoktu.

27C287C2241619EE5355A966F01F61AE.jpg

Atariiiiiii... Bir devrin efsanesi...Her evde olmazsa olmazdı. Saatlerce oynardık. Mortal Combat, Super Mario, Power Rangers ... 9999 in 1 kasetlerini hatırlayan var mı? Evet bir kasetin içinde 9999 oyun olduğuna bizi inandırmışlardı. O kasetlerden ilk kez satın aldığımda eve koşa koşa gidip açmıştım. Sonrası tabii hayal kırıklığı. İçinde sadece 1 oyun vardı. Günlerce bu yüzden ağladığımı bilirim.

O kadar düşük kaliteli grafikleri olmasına şuanki hiçbir oyun bu eski oyunların tadını vermiyor. Olmuyor, yapamıyorlar.Bir şey eksik...

Bugün dayanamayıp o eski atarilerden sipariş verdim. Heyecanla kargomun gelmesini bekliyorum.

NOT: Bu yazı blogumdan alınmıştır. Devamı için tıklayınız

Twitter07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Resimler yenilenmiştir hata alanlar tekrar bakabilirler.