Henry Cavill Gerçekçi Superman’i ile İlgili Açıklamalar Yaptı

Batman'den Sonra Gerçek Süperman'i de İzleyeceğimizi Düşünüyor musunuz ?

• Evet

Kullanılan: 2 100.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%
  • Fikrim Yok

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
Reaksiyon puanı
0
Henry Cavill Man of Steel’in Gerçekçi Superman’i ile İlgili Açıklamalar Yaptı

superman-man-of-steel-henry-cavill-set-photo-03.jpg

Yeni Clark Kent Zack Snyder'ın super filmi hakkında neler söyledi?

Christopher Nolan’ın yönettiği The Dark Knight Rises’ın ardından Zack Snyder’ın yönettiği Man of Steel için heyecanlanmaya başlama vakti geldi.

Henry Cavill’in son yorumları, Dark Knight Rises hayranlarının Snyder’ın Superman uyarlamasını da seveceğini gösteriyor.

Cavill, “Şunu söyleyebilirim ki Man of Steel’de Superman daha modernize edilmiş ve daha gerçekçi. Olağanüstü bir insan...” diyor.

“Gerçek üstü bir durum ama oldukça gerçekçi bir bakış açısına göre ele alınıyor. İzleyicinin karakterle özdeşleşmesini kolaylaştırmaya çalıştık.”

(Batman Begins için de benzer açıklamalar yapılmıştı.)

Cavill de Christian Bale gibi, omuzlarındaki baskının ağırlığının farkında. “Rolün hakkını vermek çok önemli. Bunu başaracağıma inanan birçok insan var.”

“Bu sorumluluğu memnuniyetle kabul ettim. Güzel bir sorumluluk çünkü benim için harika bir fırsat bu.”

“Baskıların moralimi bozmasına izin vermiyorum çünkü o zaman performansım etkilenebilir ve izleyicileri hayal kırıklığına uğratabilirim. Bu nedenle işin baskı tarafını göz ardı etmeyi ve Superman rolünün hakkını vermeye odaklanmayı tercih ediyorum.”

[video=youtube;XhGZw0XpiIQ]http://www.youtube.com/watch?v=XhGZw0XpiIQ&feature=player_embedded[/video]

Man of Steel 14 Haziran 2013’te Tüm dünya ile birlikte ülkemizde de vizyona girecek...

superman-man-of-steel-henry-cavill-set-photo-021-600x393.jpg

Henry-Cavill-sighting-on-Man-of-Steel-set-in-Vancouver-05.jpg

superman-man-of-steel-henry-cavill-set-photo-011.jpg

Kaynak

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
“Gerçek üstü bir durum ama oldukça gerçekçi bir bakış açısına göre ele alınıyor. İzleyicinin karakterle özdeşleşmesini kolaylaştırmaya çalıştık.”

bu yorumdan ötürü izlemeyi düşünüyorum.benim her zaman aradığım olay budur.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Valla adam karizma.
X-Man wol. Rolüne iyi gidermiş.

Süperman'e değişik bir hava katar bu adam.