Henri Bienvenu Fenerbahçe'de!

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: f4, align: left"]
2011-09-05_ahmettt446.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f2"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f4"]2010-2011 futbol sezonunda Fenerbahçemizde görev yapan Everton’lu futbolcu Joseph Yobo ile 2011-2012 sezonu için de kiralık olarak anlaşma sağlandı. Nijeryalı futbolcumuz Yobo 1 yıl daha sarı lacivertli formayı giyecek.

İsviçre’nin Young Boys takımında forma giyen Kamerunlu milli futbolcu Henri Bienvenu de artık takımımız için mücadele edecek. 23 yaşındaki Bienvenu ile 4 yıllık sözleşme imzalandı.

İki futbolcumuza da Fenerbahçe forması altında başarılar diliyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Henri Bienvenu Ntsama kimdir?
Henri Bienvenu Ntsama 5 Temmuz 1988’de Kamerun’da dünyaya geldi. Forvet mevkiinde görev yapan Bienvenu, futbola 1999 yılında ülkesinde Brasseries Futbol Okulu’nda eğitim görerek başladı. Bienvenu profesyonel olarak ise 2003 yılında Kamerun’un Cotonsportgaroua Takımına geçti. Kamerunlu yıldız 2 yıl Garoua’da forma giydikten sonra futbol kariyerine Tunus ekibi Ca Bizerte’de devam etti. Bizerte’de 27 maça çıkan Bienvenu 15 gol kaydetti. Ocak 2008’de Afrikanın en büyük kulüplerinden bir başka Tunus ekibi Espérance’ye transfer olan kamerunlu golcü 47 maçta 22 kez fileleri havalandırdı. Bienvenu, Esperance ile 2008’de Tunus Kupası’nı kazanırken, 2009 yılında ise Kuzey Afrika Kupa Galipleri Kupası, Arap Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu ve Tunus Lig Şampiyonluğu yaşadı. Burada gösterdiği performansla dikkat çeken Bienvenu 20 Ocak 2010 tarihinde İsviçre’nin Young Boys ekibine transfer oldu. Young Boys’ta 49 lig maçında forma giyen başarılı forvet 21 gole imzasını attı. Bienvenu’nün geçtiğimiz sezon İsviçre Kupası’nda da 3 maçta 3 golü bulunuyor.

Kamerunlu yıldız geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Fenerbahçe’ye karşı her iki maçta da forma giymişti. Bienvenu rövanş maçında bir de gol kaydetmişti. Başarılı oyuncu Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında Young Boys’un Tottenham’ı 3-2 mağlup ettiği ilk maçta bir gol atarak takımının galibiyetinde önemli bir rol oynadı. Young Boys 2010-2011 sezonunda Tottenham’a rövanş maçında kaybederek yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etti. Young Boys UEFA Avrupa Ligi’nde H Grubu’nda yer alırken, takımı ile gruplarda 4 maça çıkan Bienvenu 1 gol kaydetti. Kamerunlu yıldız Odense ağlarını havalandırarak takımının elde ettiği 4-2’lik galibiyette pay sahibi oldu. Young Boys UEFA Avrupa Ligi gruplarından çıkarak 2.tura yükselirken Bienvenu etkili oyunuyla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekti. Kamerunlu yıldız UEFA Avrupa Ligi 2.turunda Zenit ile oynanan iki maçta da forma giydi.

Bienvenu bu sezon ise UEFA Avrupa Ligi 3.tur rövanş maçında Young Boys’un deplasmanda Westerlo ile oynadığı ve 2-0 kazandığı maçta takımının ikinci golünü kaydetti.

Fizik gücü, mücadeleci yapısı, hızı ve etkili vuruşlarıyla dikkat çeken Henri Bienvenu Ntsama artık Fenerbahçe’nin başarısı için mücadele edecek.

Fenerbahce.org
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu adamın gelmesine sevindim açıkçası...

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Fizik gücünü kullanan klasik zenci forvet. :)

Reaksiyon puanı
10,315
emenike tipine benziyor ya, bakalım onun kadar gol atma becerisi gösterebilecek mi?

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Eleme maçında fenere gol atan eleman değil miydi bu

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
El Hamdaoui olacak gelirse harika olur.

Ama bu oyuncuyu hiç bilmiyorum...

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Hayırlısı olsun Guiza gibi başımızı ağrıtmasında :D

REİS_FB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hayırlı olsun, iyi transferler yapamazsak bile buda iyi, böyleliklede alın teriyle şampiyon oluruz ama yine bu şampiyonluğumuz birilerine fena batacaktır.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Oooo genç forvet yıllardır bekliyduk :)

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Young Boys kulübü oyuncusu Henri Bienvenu nun 2011-2012 sezonunuda dahil 4 Sezon için transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Anlaşma karşılığında Young Boys Kulübüne 4.000.000.avro Bonservis bedeli, Henri Bienvenu ya ise 2011-2012 sezonu dahil dört sezon için 4.000.000.avro garanti ücret ödenecektir.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=168935

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
2011-09-06_henrii446.jpg

Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımımızın Young Boys’dan transfer ettiği Henri Bienvenu, İstanbul’a geldi.
Atatürk Havalimanı’nda kalabalık bir taraftar topluluğu ve basın mensupları tarafından karşılanan Kamerunlu oyuncumuz, şu açıklamalarda bulundu:"Buraya gelip beni karşıladığınız için son derece mutluyum. Umarım ben de beklentileri en iyi şekilde karşılamış olurum. Öncelikle burada Young Boys formasıyla oynadığımız maçtan sonra Fenerbahçe teknik ekibinin beni izlediğini öğrendim. Bu uzun bir izleme süreci oldu. Ben de kendimi ispatlamış oldum ve mutlu sona ulaştım. Geçen sene Fenerbahçe’ye gol atmıştım ondan sonraki süreçte performansımı yukarı çektim.

Attığım gollere Fenerbahçe formasıyla devam etmek istiyorum. Fenerbahçe taraftarı için goller atmak istiyorum. Burada çok büyük futbolcularla ve futbolculara karşı oynayacağım. İsviçre’deki rakiplerden çok daha güçlü takımlarla oynayacağız. Burası kariyerim açısından çok iyi olacak. Bu fırsatı hem kendi adıma, hem de takımım adına değerlendirmek istiyorum. Fenerbahçe büyük bir kulüp, teknik direktörümüzün efsane futbolcu olduğunu biliyorum."

2011-09-06_henri.jpg

2011-09-06_henri1.jpg

2011-09-06_heri2.jpg

2011-09-06_henri3.jpg

Kaynak

mzungu

Asistan
Reaksiyon puanı
3
hayırlı olsun daha genc bakalım fenerde ne yapacak adından söz ettirecek mi efsane olabilecek mi ....