Kollenkima
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 25
8000 tl ye kadar sınırım var hem iyi oyun çalıştıracak hem de Günlük işler için öneriniz var mı?
Monitör dahil mi8000 tl ye kadar sınırım var hem iyi oyun çalıştıracak hem de Günlük işler için öneriniz var mı?
Yok hocam sadece LaptopMonitör dahil mi
Nasıl ya hocam masaüstü bilgisayar kategorisinde laptop mı istiyorsunuzYok hocam sadece Laptop
laptop katagorisinde laptop istiyor heraldeNasıl ya hocam masaüstü bilgisayar kategorisinde laptop mı istiyorsunuz
laptop katagorisinde laptop istiyor heralde
Bir yanlıslık olmus kb hocamlaptop katagorisinde laptop istiyor heralde
he anladım şimdi yanlış açmış konuyu yada masaüstü istiyorEkli dosyayı görüntüle 152385
Bence masaüstü kategorisinde laptop istiyor.
sendede ne göz varmış bee :dEkli dosyayı görüntüle 152385
Bence masaüstü kategorisinde laptop istiyor.
biraz ram takviyesi lazım malum yıl olmuş 2021 8gb ram ömrü gidecek programları ram ister ram artır piyasada yoksa ekran kartından kıs oda olmadı bütçe artırın
Sakın bunu almasın monsterdan uzak dursun özellikle abra serisinden tulpar serisinde bir bilemedin iki tane sağlam laptopu var
O yüzden 7.5K'lik attım artan para ile Ram alsın diyebiraz ram takviyesi lazım malum yıl olmuş 2021 8gb ram ömrü gidecek programları ram ister ram artır piyasada yoksa ekran kartından kıs oda olmadı bütçe artırın
Neden kötü?Sakın bunu almasın monsterdan uzak dursun özellikle abra serisinden tulpar serisinde bir bilemedin iki tane sağlam laptopu var
@niyazi5859 nedenkiO yüzden 7.5K'lik attım artan para ile Ram alsın diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden kötü?
neden kötüküSakın bunu almasın monsterdan uzak dursun özellikle abra serisinden tulpar serisinde bir bilemedin iki tane sağlam laptopu var
Malzeme kalitesi kötü aldığına pişman olur ha birde hocam bende 7/24 aktif değilim forumda ALLAHIN izniyle o günleri görürsem LGS sonrası daha aktif olacağım İnşALLAH@niyazi5859 nedenki
Notu hatırlayalım
PC TOPLAMA ETİKETLE
@niyazi5859 neden monster kötüki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden kötükü
inşallahMalzeme kalitesi kötü aldığına pişman olur ha birde hocam bende 7/24 aktif değilim forumda ALLAHIN izniyle o günleri görürsem LGS sonrası daha aktif olacağım İnşALLAH