Hem estetik hem canavar

Bu konuyu okuyanlar

bylacin

Öğrenci
Katılım
11 Nisan 2016
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
30
Merhaba, arkadaşlar benim ufak bir sorum olacaktı.Üniversite öğrencisiyim gelecek yıl tez hazırlamak için laptop alacağım estetiklik yönünden macbook hoşuma gidiyor fakat. Çok oyun oynayan biriyim. O mac de oyunu pek oynandığı söylenemez. 2500 tl ye kadar limitim var. Sürekli gelişen dünyada pek çok yeni modeller çıkıyor. Çekirdekdir ekran kartıdır hiç birinden hiçbir fikrim yok. Şöyle 3-5 yıl sonrasında bile çok fazla geride kalmıyacak özelliklerde birşey arıyorum. Görünüşede önem veriyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?
 

bylacin

Öğrenci
Katılım
11 Nisan 2016
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
30
Merhaba harun kardeşim. Peki film falan izlerken yada 3D film falan diyeyim. Nasıl kullanımı. Mezun olacağım için 1 senede sonra Hani sürekli oyun oynuyamam arada sırada, olmuşken tam olsun diyorum. Apple macbooklar çok hoşuma gidiyor ama oyun için sıfır. Tuşları olsun görüntüsü olsun insan iyi birşey olsun ister. Teşekkür ediyorum yinede laptopu beğendim bu arada.
 

Alecont

Müdavim
Katılım
25 Ağustos 2015
Mesajlar
2,488
Reaksiyon puanı
509
Puanları
113
Kendim kullanmadım ama Asus a güvenirim eminim sağlam ve rahattır. 950M ekran kartı var masaüstünde 750ti gibi bir performans veriyor ki bu oldukça iyi her oyunu açar. Zevkler tartışılmaz ama görüntüsü estetik ve güzel bence tek eksiği ram az onu da eklersin.
 
Üst