- Reaksiyon puanı
- 153
1- Merhaba Helüss pardon Hellish nasılsın ?
Teşekkür ederim iyim sen nasılsın?
İyiyim sağol, neyse sorulara devam :happy:
2- Hayat nasıl gidiyor bakiim hayat hıı …
Hayat gayet güzel gidiyo çok mutluyum yani herşey yolunda.....
3- Gerçek adını ve yaşını öğrenebilir miyiz ve kilo J ?
Bak işte bu olmadı heheheh...Neyse söyliyim bari Münevver Çimen 22 yaşındayım
4- Nerelisin ve kaç kardeşsiniz ?
Ya sende varya ahiret soruları sordun heeee
Ben aslen niğdeliyim ama artık evli olduğum için Ardahanlıyım diyorum.Kaç kardeş olduğuma gelince 4 kardeşiz 3 kız bir erkek ,istersen onlarında isimlerini yazıyım şimdi sen onuda sorarsın falan....
Amesfa : Şuna bak soruda sorulmuyo ya konuşma leyynnn
Öhömm neyse gazetecelik sakin olamayı gerektirir devam edelim.
5- Hellish’in bir günü nasıl geçer ? Bize kendinden bahseder misin ?
Evt bak bu güzel soru.Helish altı dakle kızı azrayı hazırlar ve babasına verip babaannesine gönderir ordan da işine tabi ki.....
İşim çok yoğun olmadığı için çok rahatım ama akşam işte en zor olan kısım bu ...İş çıkışı önce kızımı alırım daha sonra eve gelir yemek yapar sonrada televizyonun karşısına geçer dizilerimi izlerim.Zaten eşimi forumdan tanırsınız Handsome,o gelir birlikte oturur bişiler yer içer eğlenir sonrada ertesi gün yine aynı......
6- Çevrendeki insanlar seni nasıl anlatırlar ?
Çevremdeki insanlar beni çok sıcak kanlı .çok merhametli ve iyilik sever bulurlar biraz salladım galiba heheheheh
7- Bu yıl SDN ’in annesi seçildin.Hem anne olmak ve bir iş kadını ve de bir eş olmak nasıl bir duygu ?
Evt bu yıl sdn nin annesi seçildim ve çok mutlu oldum,Aslında bezen çok yoruluyorum yani hepsini bir arada yürütmek çok zor ama ne yapalım hayat bu çünkü bir tane kızım var sorumluluğunu aldığım yani herşey onun için isyan edecek bir hakkım yok çünkü eşim ve kızım onlar benim herşeyim.Biz ne yaparsak hep kızım eşim ve ben birlikte yaparız yani çok bağlıyız birbirimize ve inanıyorum bu hep böyle oalacak....Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın arkadaşlar
8- Kendine zaman ayırabiliyor musun ?
Tabiki de ..eğer kendime vakit ayıramazsam düşünsene bu hızlı tempoda ne olur heeheheh...
Haftasonu evde pek durmam da
9- Neden hellish ? Anlamı nedir ?
Aslında bir sebebi yok sadece üye olmak istediğim zaman aklıma gelmişti ..Anlamına gelince bildiğim kadarıyla Cehennem gibi....
10- SDN ile nasıl tanıştın :whistling:
Bu da sorumu..
SDN ile senin sayende tanıştım seninle ilk tanıştığım zamanlarda sen tavsiye etmiştin ....
Amesfa : evet evet ben tanıştırdım ben ben
11- Hiç aşık oldun mu ?
Evt aşık oldum eşime hala da aşığım
12- Aşk her engeli aşar mı ?
Evt aşar amaeğr gçek bir aşk varsa orta da ben buna inanırım ne olursa olsun insan seviyosa tüm engelleri aşar tabi bu benim kendi şahsi fikrim..
13- Hobi ve fobileri nelerdir.
Alışveriş yapmak,müzik dinlemek,yemek yemek bunlar hobilerim.Fobilerim ise. Yükseklikten çok korkarım birde denizden
14- Hedef veya hayallerin var mı ?
Öyle çok büyük hedeflerim yok allah çok şükür hayatta ne istediysem hepsi oldu.Hayallerime gelince Azranın ilerde en güzel yerlere gelmesini istiyorum en büyük hayalim bu....
15- Gerçekleştiremediğin bir hayalin oldu mu hiç ?
Evt oldu, hep bir polis olmak istemişimdir ama olmadı kısmet değilmiş ...
16- Zamanı geri alabilme imkanın olsaydı neyi değiştirmeyi isterdin ?
Çok şükür olmadı.Yaşadığım herşey bende çok değerlidir bu ne olursa olsun iyi veya kötü..
17- Kendini 3 kelime ile bize anlatır mısın ?
Sıcak kanlı, iyilik sever ,bir anne olmama rağmen hala çocuk ruhluyum..
Amesfa : Baya salladın be
18- SDN de hoşuna giden veya gitmeyen şeyler neler ?
Hoşuma gitmeyen şeyler;gereksiz ve anlamsız tartışmalar,hoşuma giden ise herkes bir aile gibi güvenilir bir site yani..
Amesfa : Eyvallah sizlere layıkk olmaya çalışıyoz işte nacizane
20-Shift Delete üyelerine neler söylemek istersin ?
Arkadaşlar hayatın tadını çıkarın, hiç bişiyi kafanıza takmayın , kimsenin kalbini kırmayın çünkü kırılan kalp bir daha asla yerine gelmiyo ....
Amesfa : Tamam bitti yeter Helüs bekleyenler var , Sırada yeni üye Bayan muhalefet ve facebok tutkunu Sariyildiz var
Görüşmek üzere değerli SDN üyeleri
Teşekkür ederim iyim sen nasılsın?
İyiyim sağol, neyse sorulara devam :happy:
2- Hayat nasıl gidiyor bakiim hayat hıı …
Hayat gayet güzel gidiyo çok mutluyum yani herşey yolunda.....
3- Gerçek adını ve yaşını öğrenebilir miyiz ve kilo J ?
Bak işte bu olmadı heheheh...Neyse söyliyim bari Münevver Çimen 22 yaşındayım
4- Nerelisin ve kaç kardeşsiniz ?
Ya sende varya ahiret soruları sordun heeee
Ben aslen niğdeliyim ama artık evli olduğum için Ardahanlıyım diyorum.Kaç kardeş olduğuma gelince 4 kardeşiz 3 kız bir erkek ,istersen onlarında isimlerini yazıyım şimdi sen onuda sorarsın falan....
Amesfa : Şuna bak soruda sorulmuyo ya konuşma leyynnn
Öhömm neyse gazetecelik sakin olamayı gerektirir devam edelim.
5- Hellish’in bir günü nasıl geçer ? Bize kendinden bahseder misin ?
Evt bak bu güzel soru.Helish altı dakle kızı azrayı hazırlar ve babasına verip babaannesine gönderir ordan da işine tabi ki.....
İşim çok yoğun olmadığı için çok rahatım ama akşam işte en zor olan kısım bu ...İş çıkışı önce kızımı alırım daha sonra eve gelir yemek yapar sonrada televizyonun karşısına geçer dizilerimi izlerim.Zaten eşimi forumdan tanırsınız Handsome,o gelir birlikte oturur bişiler yer içer eğlenir sonrada ertesi gün yine aynı......
6- Çevrendeki insanlar seni nasıl anlatırlar ?
Çevremdeki insanlar beni çok sıcak kanlı .çok merhametli ve iyilik sever bulurlar biraz salladım galiba heheheheh
7- Bu yıl SDN ’in annesi seçildin.Hem anne olmak ve bir iş kadını ve de bir eş olmak nasıl bir duygu ?
Evt bu yıl sdn nin annesi seçildim ve çok mutlu oldum,Aslında bezen çok yoruluyorum yani hepsini bir arada yürütmek çok zor ama ne yapalım hayat bu çünkü bir tane kızım var sorumluluğunu aldığım yani herşey onun için isyan edecek bir hakkım yok çünkü eşim ve kızım onlar benim herşeyim.Biz ne yaparsak hep kızım eşim ve ben birlikte yaparız yani çok bağlıyız birbirimize ve inanıyorum bu hep böyle oalacak....Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın arkadaşlar
8- Kendine zaman ayırabiliyor musun ?
Tabiki de ..eğer kendime vakit ayıramazsam düşünsene bu hızlı tempoda ne olur heeheheh...
Haftasonu evde pek durmam da

9- Neden hellish ? Anlamı nedir ?
Aslında bir sebebi yok sadece üye olmak istediğim zaman aklıma gelmişti ..Anlamına gelince bildiğim kadarıyla Cehennem gibi....
10- SDN ile nasıl tanıştın :whistling:
Bu da sorumu..
SDN ile senin sayende tanıştım seninle ilk tanıştığım zamanlarda sen tavsiye etmiştin ....
Amesfa : evet evet ben tanıştırdım ben ben
11- Hiç aşık oldun mu ?
Evt aşık oldum eşime hala da aşığım

12- Aşk her engeli aşar mı ?
Evt aşar amaeğr gçek bir aşk varsa orta da ben buna inanırım ne olursa olsun insan seviyosa tüm engelleri aşar tabi bu benim kendi şahsi fikrim..
13- Hobi ve fobileri nelerdir.
Alışveriş yapmak,müzik dinlemek,yemek yemek bunlar hobilerim.Fobilerim ise. Yükseklikten çok korkarım birde denizden
14- Hedef veya hayallerin var mı ?
Öyle çok büyük hedeflerim yok allah çok şükür hayatta ne istediysem hepsi oldu.Hayallerime gelince Azranın ilerde en güzel yerlere gelmesini istiyorum en büyük hayalim bu....

15- Gerçekleştiremediğin bir hayalin oldu mu hiç ?
Evt oldu, hep bir polis olmak istemişimdir ama olmadı kısmet değilmiş ...
16- Zamanı geri alabilme imkanın olsaydı neyi değiştirmeyi isterdin ?
Çok şükür olmadı.Yaşadığım herşey bende çok değerlidir bu ne olursa olsun iyi veya kötü..
17- Kendini 3 kelime ile bize anlatır mısın ?
Sıcak kanlı, iyilik sever ,bir anne olmama rağmen hala çocuk ruhluyum..
Amesfa : Baya salladın be

18- SDN de hoşuna giden veya gitmeyen şeyler neler ?
Hoşuma gitmeyen şeyler;gereksiz ve anlamsız tartışmalar,hoşuma giden ise herkes bir aile gibi güvenilir bir site yani..
Amesfa : Eyvallah sizlere layıkk olmaya çalışıyoz işte nacizane
20-Shift Delete üyelerine neler söylemek istersin ?
Arkadaşlar hayatın tadını çıkarın, hiç bişiyi kafanıza takmayın , kimsenin kalbini kırmayın çünkü kırılan kalp bir daha asla yerine gelmiyo ....
Amesfa : Tamam bitti yeter Helüs bekleyenler var , Sırada yeni üye Bayan muhalefet ve facebok tutkunu Sariyildiz var

Görüşmek üzere değerli SDN üyeleri