Hedef Robben!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3xpired
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Galatasaray'a bir dünya yıldızı daha...

828885_detay.jpg

HTSPOR
Galatasaray bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselen Sarı-Kırmızılı ekibin yeni hedefi Arjen Robben... Drogba ve Sneijder transferleriyle gövde gösterisi yapan Galatasaray'ın sezon sonunda Hollandalı yıldız için Bayern Münih'in kapısını çalacağı öne sürüldü. 29 yaşındaki dünya yıldızının Alman ekibi ile 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Hollanda Milli Takımı'ndan arkadaşları Wesley Sneijder ve Dirk Kuyt'ın Türkiye'de forma giymesi ise Galatasaray'ın kozlarından bir tanesi... Robben, 2009 yılında 24 milyon Euro karşılığında Real Madrid'den Bayern Münih'e transfer olmuştu. Arjen Robben, Bayern Münih formasıyla ligde ve kupalarda toplam 110 maçta 60 gol atma başarısı gösterdi. Hollandalı futbolcu Almanya'da bir dönem sık sık sakatlığı ile de gündeme gelmişti.

MUSLERA, ONUR VE ALPER
Galatasaray'ın yeni sezondaki transferleri bununla da sınırlı değil. Fernando Muslera'yı elinden çıkarmayı planlayan Sarı-Kırmızılı yönetimin, buradan gelecek parayla Robben transferine kaynak sağlayacağı belirtildi. Galatasaray'ın önümüzdeki sezon transfer listesinde yer alan diğer isimler ise; Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Recep Kıvrak ve Eskişehirspor'da forma giyen Alper Potuk.

HTSPOR

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Htspor'dan sonrasını okumaya gerek duymadım. :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
şahsen robben'i pek beğenmem. amrabat, stoch gibi adamların biraz iyisi... sürat var, adam geçme var ama bitiricilik yok. ayrıca sürekli sakatlanıyor.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
HT yazısını gördüyseniz gerisini okumanıza gerek yok.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
şahsen robben'i pek beğenmem. amrabat, stoch gibi adamların biraz iyisi... sürat var, adam geçme var ama bitiricilik yok. ayrıca sürekli sakatlanıyor.

Ben Amrabat'ı da beğeniyorum hocam, millet beğenmese de iyi bence. Ondan da iyisi tadından yenmez.. :D Bitirici çok bizde :D

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Htspor'dan sonrasını okumaya gerek duymadım. :)

AMK versek :D

Sıra sende Robben

G.Saray yönetiminin son hedefi Bayern Münih’in Hollandalı oyuncusu Arjen Robben...

robben325.jpg

2013 yılında yapılan iki transfer, Galatasaray’ı cazibe merkezi haline getirdi. Öyle ki bir dönem peşinde koşulan Yaya Toure bile Drogba ve Sneijder’den sonra “Galatasaray’a gidebilirim” açıklaması yaptı. Ancak 2012-13 sezonunda sadece Şampiyonlar Ligi’nden yaklaşık 30 milyon Euro’yu kasasına indiren Galatasaray’ın hedefinde başka bir dünya yıldızı var: Arjen Robben…

SAKATLANIYOR AMA…

Kariyerinde bir Dünya Kupası finali, 2 Şampiyonlar Ligi finali, 2 Premier Lig şampiyonluğu, 1 La Liga şampiyonluğu ve 1 Bundesliga şampiyonluğu bulunan Hollandalı oyuncu, bu sezon ligde sadece 11 maç oynayabildi. Sık sık sakatlık haberleriyle gündemden düşmeyen hatta bir dönem futbolu bırakma noktasına kadar gelen Robben Ağustos 2009’da 4 yıllık sözleşmeye imza atmış, sözleşmesi geçtiğimiz yıl 2015’e kadar uzatılmıştı.

MÜNİH ÇIKARMASI

Yönetim Hollandalı oyuncu için Bayern’in kapısını çalarken, Robben’in de nabzını yokladı. 2009’da 24 milyon Euro’ya malolan Robben için ortak bir noktada buluşmak için çaba harcayan Galatasaray, Sneijder, Drogba ve Kuyt gibi isimlerin de Türkiye’de oynaması kozunu kullanarak Robben’e imza attırmaya çalışacak.

HITZFELD: ROBBEN AYRILMALI

Bayern Münih’in eski teknik direktörü Ottmar Hitzfeld, Arjen Robben için, “Sezon sonunda kulübünden ayrılmalı” dedi. Ribery ve Müller’in iyi performansıyla yedek kulübesine mahkum olan Robben’in Guardiola’nın oyun sistemine uymadığını düşünüyorum“ şeklinde konuştu.

Raşit ALTUN / AMK

http://amkspor.com/2013/03/19/sira-sende-robben.html

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Robben de gelirse artik bise diyemiycem. Ama en ufak basarisizlikta oyle bir dibe girer kiiii :D

Power Power

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ünal aysal gibi başkanımız varsa sırtımız yere gelmez

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bizimkiler de tupcu icin oyle konusuyordu.. :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Sneijder ve Drogba'da da aynı şeyi söyledim, Robben için de söyleyeyim: Galatasaray isterse alır.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
tek olay sık sakatlanması..

yoksa Robben gibi bir adamı kanatlarda tutamazsın :)

birde pas özürlülüğü var :D

adam bildiğin pas atmıyor , ikinci bir Hasan Şaş vakası yaşanabilir..

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
yönetim bu kadar sakatlanan adama çok büyük paralar harcamaz bence... süper ligin saha zeminlerini ve "kasap" defansçılarını da düşünürsek, robben transferi yanlış bir hamle olur. bize fizik olarak dayanıklı adamlar lazım.

ozkansmsk

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Hocam sevilmez mi Roben, spikere kulak msafiri oldum fi tarihinde doğruysa geçemediği defans oyuncusu yokmuş. Tektek izlemek nasip olmadığı için kulaktan duyma sözler sarf ediyorm :d

Şuanları da söylemek isterim. Muslera nın kalmasında yana gönlüm. defansa bi takviye daha iyi olur düşüncesindeyim.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
yönetim bu kadar sakatlanan adama çok büyük paralar harcamaz bence... süper ligin saha zeminlerini ve "kasap" defansçılarını da düşünürsek, robben transferi yanlış bir hamle olur. bize fizik olarak dayanıklı adamlar lazım.

Elmander'de kariyerinde hiç sakatlanmadan Türkiye'ye geldi şimdi hali ortada

sunelan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
pes 2010da alırdım madridi robbeni sola koyardım sneijderide forvet arkası yapardım :D hey gidi günler. oynayasım geldi şimdi haa :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Hocam sevilmez mi Roben, spikere kulak msafiri oldum fi tarihinde doğruysa geçemediği defans oyuncusu yokmuş. Tektek izlemek nasip olmadığı için kulaktan duyma sözler sarf ediyorm :d

Şuanları da söylemek isterim. Muslera nın kalmasında yana gönlüm. defansa bi takviye daha iyi olur düşüncesindeyim.
sevmemek değil de, sadece abartıldığı kadar büyük bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. elimizdekilerden iyidir kesin ama çok maliyetli bir transfer olacağı için sıcak bakmyorum. :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Robben i severim izlemesi zevkli gelirse,Gs maçlarınıda izlerim Robben için:)

ozkansmsk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sevmemek değil de, sadece abartıldığı kadar büyük bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. elimizdekilerden iyidir kesin ama çok maliyetli bir transfer olacağı için sıcak bakmyorum. :)

maliyet konusunda hak vermemek elinde değil insanın, çok pahalı olucak. fakat şu realmadrid i elersek paranın dibine vururz :d

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu transfere hayır demez kimse ama defansa kesin takviye lazım

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Tamam iyi futbolcu ama ihtiyacımız olan bir isimmi şuan ihtiyacımız olan yerler düşünülmeli bence sonra bakılmalı bu işlere..

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Muslera, Burak satılırsa yemişim Robben'i. Önce eldeki kadroyu korumak, gereksiz isimleri temizlemek lazım.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Robben'ı isterse alırlar ama bunun için Muslera verilir mi tartışılır.