Hdp'li Vekilin İyi̇ Partili Yavuz Ağıralioğlu'na İt Demesi !

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
HDP'nin sözde Ermeni soykırımı ile "yüzleşme" çağrısına sert cevap veren İyi Partili Ağıralioğlu'na, HDP'li Kenanoğlu, "Yavuz it havlamış yine" diye cevap verdi.

"AHLAKSIZ TEKLİF"​

Ağıralioğlu, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, "yüzleşme" çağrısını "ahlaksız teklif" olarak nitelendirerek "Eğer soykırımla yüzleşin diye ahlâksız bir teklif yapıyorsanız; size mevcut isimleriniz değil, Antranik, Tehliryan gibi Taşnakçı isimleri yakışır. Eğer yüzleşmeden bahsedecekseniz önce PKK denilen alçaklıkla yüzleşeceksiniz" dedi.

"YAVUZ İT HAVLAMIŞ"​

Bu açıklamanın ardından HDP'den cevap gecikmedi.

HDP İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu, Ağıralioğlu'nu kastederek bir tweet attı.

Kenanoğlu, "Yavuz it havlamış yine…!" ifadelerini kullandı.

1619873991628.png

HDP'nin verdiği Cevap:
1619874025608.png

Not: 1 Gün öncede kendisini eleştiren CHP'ye HADDDİNİZİ BİLİN diye cevap veren HDP bugün'de kafasına göre bir vekile İT flan diyor. :( Gerçekten yazık ülkede siyasetin seviyenin düştüğü durum. Ama ne yazık ki bu partiyi halen savunurlar 3-5 oy alabilmek için. Aman kapatılmasın aman fezlekeleri meclise gelmesinde dokunulmazlıkları düşmesin diye can hıraş çalışmaya devam ederler... Yarın bir bakarsın birlikte ağaç dikerler öbür gün kahvaltıya giderler :(

Türkiye'nin resmen altını oyan bir HDP ve ona tek kelime ettimi ağır hakaretler duyan muhalefet partileri HDP ile ittifak kurup iktidar olacakta ülke yönetecek :( Gelde bu işe inan...

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,390
Milletvekillerinin yeminleri ne derece bağlayıcı...

mvy.JPG

Kod:
https://www.youtube.com/watch?v=UCB7osHlVWI

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,390
Konu ile alakasını anlayamadım ? Yemin bağalyıcı değil herkes istediğine istediği lafı edebilir mi diyorsun ?
Yahu bunun neresini kim savunabilir!
edebiliyor/ediyor/etme cüretini gösteriyor
Hadsiz soykırım açıklamaları ve destekçilerine ithafen yazdım ve diyorum ki bunlar ne yazık ki Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde; savundukları, yaptıkları ve söyledikleriyle içtikleri ant hiçbir şekilde bağdaşmıyor.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Yahu bunun neresini kim savunabilir!
edebiliyor/ediyor/etme cüretini gösteriyor
Hadsiz soykırım açıklamaları ve destekçilerine ithafen yazdım ve diyorum ki bunlar ne yazık ki Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde; savundukları, yaptıkları ve söyledikleriyle içtikleri ant hiçbir şekilde bağdaşmıyor.

Tamam aynı şeyi söylüyormuşuk...

Ama halen siyaseten ona can suyu olanlar arka çıkanlar HDP ile ağaç dikenler çiçek ekenler tiyatrolara gidenler beni rahatsız ediyor işte bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak :(

HDP'li vekil hakkında terör ile ilgili fezleke geliyor CHP çıkıyor hayır diyecez diyor. HDP'li belediyenin terör ile bağı çıkmış CHP çıkıyor Kayyum atayamazsınız oraya diyor en önde desteğe gidiyor HDP'ye kapatma davası açılıyor en önde CHP'den ses çıkıyor bu hareketler beni rahatsız ediyor...

Üstüne 3-5 oy için sabah akşam HDP güzellemesi yapılıyor HDP'de biliyor anahtar bende bunlar bana mahkum kafasına göre sayıyor sövüyor haddinizi bilin diyor İT diyor ERmeni Soykırımı ile yüzleşin diyor dağa selam gönderiyor diyorda diyor...

Üstüne bu kadar lafı sindirip birde halen HDP ile yol yürümeye iş tutmaya ittifa olmaya çalışanlar sizi rahatsiz etmiyor mu ? HDP ile iktidar olup ülkeyi mi kurtaracak muhalefet.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,390
Tepkimiz aynı doğrultuda da çözüm yollarında farklılık gösteriyoruz. Fezlekeler tamam da kayyum atama ile parti kapatma ile bunların üstesinden gelinebileceğini düşünmüyorum: X partisi kapanıyor, yerine Y partisi açılıyor; A kişisi gidiyor, yerine diğer seçimde B kişisi geliyor. Bunlara oy veren kitle aynen duruyor. Halk, TBMM'de olmaması gereken insanlara/partilere oy vermemeli, oy vermeyecek bir seviyeye gelmeli. Devletin varlığını, milletin bölünmez bütünlüğünü korumayan, bilakis tehlikeye atmak isteyen, dış mihrakların çıkarına çalışan ya da onların işine gelecek şekilde malzeme sunan, ortam hazırlayan ve bu düşüncede olan kişi ve partiler bir şekilde millet nezdinde itibar bulmayacak bir konuma getirilmeli. Sivri sineklerle uğraşmak yerine bataklığı kurutmak gerek. Artık bu, ne şekilde vücut bulur, üzerine düşünmek ve sağlıklı adımlar atmak gerekir. Türkiye'deki etnik gruplar, Türkiye Cumhuriyeti devleti, millet, demokrasi vs. özelinde değerlendirilebilecek çok boyutlu bir konu.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Tepkimiz aynı doğrultuda da çözüm yollarında farklılık gösteriyoruz. Fezlekeler tamam da kayyum atama ile parti kapatma ile bunların üstesinden gelinebileceğini düşünmüyorum: X partisi kapanıyor, yerine Y partisi açılıyor; A kişisi gidiyor, yerine diğer seçimde B kişisi geliyor. Bunlara oy veren kitle aynen duruyor. Halk, TBMM'de olmaması gereken insanlara/partilere oy vermemeli, oy vermeyecek bir seviyeye gelmeli. Devletin varlığını, milletin bölünmez bütünlüğünü korumayan, bilakis tehlikeye atmak isteyen, dış mihrakların çıkarına çalışan ya da onların işine gelecek şekilde malzeme sunan, ortam hazırlayan ve bu düşüncede olan kişi ve partiler bir şekilde millet nezdinde itibar bulmayacak bir konuma getirilmeli. Sivri sineklerle uğraşmak yerine bataklığı kurutmak gerek. Artık bu, ne şekilde vücut bulur, üzerine düşünmek ve sağlıklı adımlar atmak gerekir. Türkiye'deki etnik gruplar, Türkiye Cumhuriyeti devleti, millet, demokrasi vs. özelinde değerlendirilebilecek çok boyutlu bir konu.

Belediye başkanının alenen PKK ile bağı çıktımı devletin ne yapması gerekir ? Veya HDP'li bir vekilin arabasında PKK'lı yakalanırsa terör ile bağı çıkarsa ne yapılmalı ?

Parti kapatmaya bende karşıyım. Ama HDP'nin hukuken üstüne siyasilerin desteği ile siyaseten boğulması taraftarıyım. Ama CHP yönetimi bana göre sürekli HDP'ye selam çakarak onlara destek çıkarak nefes alacakları ve ümitlenecekleri alan oluşturuyor.
Nede olsa arkamızda CHP var deyip daha hoyratça davranıyorlar. Bu harektlerde ülkeye zarar veriyor bunu görmek zor olmasa gerek.

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Diyet diyet.. Daha kek yapacaklar onlara. Bizim Yavuz size ayıp etmiş diyecekler. Seçimlerde de aday göstermeyecekler belki de..