HDP'den sözde Ermeni soykırımı skandalı!

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064

HDP Milletvekili Garo Paylan "Ermeni halkının yarasını iyileştirecek tek toplum Türkiye toplumu" diyerek 1915'teki sözde soykırımın tanınması için TBMM'ye kanun teklifi verdi.

HDP'Lİ GARO PAYLAN'DAN: ERMENİ SOYKIRIMI BU TOPRAKLARDA GERÇEKLEŞTİ !

HDP’li Garo Paylan'ın imzasını taşıyan "Ermeni Soykırımı’nın Tanınması, Soykırım Faillerinin İsimlerinin Kamusal Alandan Kaldırılması" isimli kanun teklifi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.

Not: Bu HDP iyice şaşırdı artık :( Kendi ülkesine Soykırım yaptın diye kabul etmesi için kanun teklifi veriyor :( Yetmiyor birde O dönemki isimlerin Kamudan kaldırılmasını teklif ediyor. Enver Paşa - Talat Paşa -Cemal Paşa gibi isimleri kamudan sildirmeyi sokak park bahçe veya kurumlarda adı varsa silinmesini teklif ediyor.

Not2: HDP'nin daha ne yapması lazım acaba bu ülkeye karşı muhalefetin arasına mesafe koyması için. Bu teklife AKP MHP ve İYİ partiden anında sert tepki gelmiş. Ama ben halen CHP'den bir açıklama göremedim !!! Bu teklif meclise sunulursa HDP harici hiç bir parti evet oyu vermez inşAllah.

1650756387404.png

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Hdp sinek esas bataklığı kurutmak lazım... Meral aplamda hiç samimi değil be. İttifak ortağın bunlarla birlikte hareket ediyor, bunlar istedi diye tezkereye hayır oyu veriyor, meral aplam da aklı sıra tepki verdim ayağına bizi kekleyecek. 2 laf da buna tepki vermeyen chpye etseydi en azından inandırıcı olurdu.